Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


14-02-2020 · Els colors de la llum

Avui la classe dels Saltamartins hem anat a fer el taller “Els colors de la llum” a la fundació Antiga Caixa de Sabadell.
Hem gaudit d’una bona estona fent activitats diverses a les fosques i experimentant amb diferents colors de llum i els prismes. Hem fet una pila de descobriments, tots ells molt interessants.
Ens ho hem passat genial!!!!

20-12-2019 · Quantes emocions!!

Aquesta darrera setmana del trimestre, la classe de les papallones, les abelles i els saltamartins hem viscut moments molt emocionants. Per començar hem visitat l’exposició de pessebres de l’Acadèmia Catòlica que, com sempre, ens han agradat moltíssim.
Tot seguit hem anat a passejar per la fira de Santa Llúcia, aquesta vegada amb un doble objectiu, gaudir de poder visitar tots plegats de les paradetes i quedar-nos embadalits amb tot el que s’hi pot veure i comprar i, en segon lloc, hem fet d’investigadors, buscant per a cada paradeta un àngel molt bonic. Ens hem anat fixant molt bé i, finalment, l’hem trobat. A l’escola ha vingut l’ambaixador reial i hem fet cagar el tió i......com ha cagat!!!!
El darrer dia de tots ens em volgut acomiadar dels companys i famílies amb la tradicional cantada de Nadal. Bones festes a tothom!!!

( )