Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


24-03-2018 · SORTIDA A LA BIBLIOTECA DELS SAFAREIGS

ELS NENS I NENES DE LA CLASSE DE LES PAPALLONES HEM ANAT A LA BIBLIOTECA DELS SAFAREIGS I ENS HO HEM PASSAT MOOOOLT BÉ. HEM ANAT A LA SALA INFANTIL I ALLÀ ENS ESPERAVA LA LAIA I ENS HA EXPLICAT ELS SERVEIS, LES NORMES D'ÚS I EL COMPORTAMENT A LA BIBLIOTECA. ENS HA EXPLICAT UN CONTE MOLT BONIC I HEM ESTAT MOLT ATENTS. DESPRÉS ENS HA DEIXAT TOCAR, MIRAR....DIFERENTS CONTES I ENS HA EXPLICAT COM ELS HAVIEM DE CUIDAR I ENDREÇAR.
HEM TROBAT 5 CONTES QUE PARLAVEN DEL POL NORD (ANIMALS, HABITANTS....) I COM ESTEM FENT EL PROJECTE DEL GEL ENS ELS HAN DEIXAT AMB EL CARNET DE SOCI DE LA MESTRA PERQUÈ ELS POGUEM EXPLICAR TRANQUIL.LAMENT A LA CLASSE.

07-02-2017 · Investiguem les tortuges

Què divertit és investigar coses de tortugues! Estem aprenent moltíssimes coses intressants!
Els nois de 6è tenen una tortuga a la seva classe i ens l'han portat perquè la puguem veure i cuidar una estona. A més, ens han explicat moltes coses interessants i els més valents l'hem volgut tocar... Ens ha encantat! Moltes gràcies nois!
També hem descobert que la seva closca és mooolt dura perquè la fa servir de casa i de protecció. Quines altres coses són dures? Les busquem i fem un racó de coses dures i toves. Ens ho estem passant d'allò més bé!
Fins la propera!​

19-12-2016 · PESSEBRE INFANTIL 3 ANYS

ELS NENS I NENES DE LA CLASSE D'EDUCACIÓ INFANTIL 3 ANYS HEM FET UN PESSEBRE MOLT ESPECIAL PERQUÈ NOSALTRES SOM ELS PROTAGONISTES!!! ENS HA AGRADAT MOLT TRIAR EL PERSONATGE QUE VOLIEM SER I TENIR-LO PENJAT A L'AULA ENCARA ENS HA AGRADAT MÉS. PAPES I MAMES, A VEURE SI ENS TROBEU...

( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 )