Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


15-03-2015 · Joan Miró

Hola pares, Les papallones hem observat diferents obres d'art d'en Joan Miró i hem vist que en les seves obres sempre utilitza els mateixos colors i repeteix alguns símbols ( estrelles, sols, llunes...). Hem après que en Joan Miró pintava el que veia en els seus somnis: estrelles, taques blaves, negres o vermelles, prats verds, taques vermelles que són les roselles dels prats o el sol, ratlles fines, que són libèl·lules, llunes de plata, homes estranys amb els braços i les cames de filferro, fletxes negres, que són ocells, etc.
Sabem que en Joan Miró s'ho passava molt bé pintant! A nosaltres també ens agrada molt pintar i per art de màgia tots ens hem convertit en pintors. Hem agafat els seus colors preferits: el groc, blau, vermell, negre i verd, i com ell hem fet dibuixos fent servir pinzells molt gruixuts, pinzells prims, rodets... I mireu quina obra d'art que hem fet entre tots!!

16-02-2015 · CARNESTOLTES INF 3

LES PAPALLONES TENÍEM MOLTES GANES DE DISFRESSAR-NOS I SORTIR A LA RUA. HEM VINGUT DISFRESSATS DEL QUE ENS AGRADARIA SER DE GRANS: UNA PRINCESA? UN CAVALLER? UN DRAC? L'SPIDERMAN?......
ENS HO HEM PASSAT SUPER BÉ! ELS NOSTRES PARES I MARES ENSHI HAN ACOMPANYAT. HA ESTAT FANTÀSTIC!!!! MENTRE PASSEJÀVEM ANÀVEM CANTANT:

"ARA ARRIBA EL CARNESTOLTES,
TOTS SORTIM A PASSEJAR,
ENS POSEM UNA DISFRESSA,
PER SALTAR CANTAR I BALLAR.
TIROLIRO, LIRO, LIRO
TIROLIRO, LIRO,LA.
QUAN ARRIBA EL CARNESTOLTES,
TOTS SORTIM A PASSEJAR.
TIROLIRO, LIRO, LIRO
TIROLIRO, LIRO,LA.

21-01-2015 · Per fi ha arribat l'hivern!!!

Les Papallones tenim moltes ganes que nevi a Sabadell i fer un ninot de neu de veritat!!! De moment l'hem fet amb pintura per anar practicant i ens ho hem passat molt i molt bé.
Mentre el pintàvem, hem après una cançó molt bonica del ninot de neu:
EL NINOT DE NEU S'HA POSAT UNS GUANTS,
UN BARRET AL CAP I BOTES ALS PEUS,
I AMB UN VESTIT LLARG DE COLORS MOLT VIUS,
ARA FA SONAR ELS SEUS CASCAVELLS!

( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 )