Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


18-02-2014 · Papallones projecte del pintor Joan Miró

Les Papallones estem fent el projecte del pintor Joan Miró i estem aprenent moltes coses! Entre tots hem fet un mural amb diferents làmines d'obres d'art que hem buscat amb els nostres "papes" i les hem portat a l'escola.
Després d'observar amb atenció diferents produccions artístiques ens hem adonat que Joan Miró era un pintor que li agradava pintar amb els colors groc, blau, vermell, verd i negre, i també fer els dibuixos utilitzant pinzells molt gruixuts. En Miró va escriure :"Pintar és com ballar" i volia dir que pintar és com inventar amb pintura uns moviments harmoniosos i bonics. Miró pintava el que veia en els seus somnis: estrelles, taques blaves o negres, prats verds; taques vermelles, que són les roselles dels prats o el sol; ratlles fines que són libèl.lules, llunes de plata, homes estranys amb els braços i les cames de filferro; fletxes negres, que són ocells, etc.
Avui hem observat amb atenció l'obra DER SONNENSCHLUCKER i l'hem intentat reproduir amb ceres i ens ho hem passat super bé! Aquí podeu veure el resultat!!!

20-01-2014 · JA HA ARRIBAT L'HIVERN!!!!

Les papallones hem tornat de les vacances de Nadal molt contentes perquè els Reis ens han portat moltes coses per jugar i també perquè ja ha arribat l´hivern i el fred. Nosaltres hem explicat el conte de l'hivern i ens ha agradat molt veure la neu i aprendre unes cançons molt boniques. També hem decorat la classe amb un ninot de neu gran que hem fet entre tots i uns de petits que hem fet cadascú. Ens ho hem passat superbé perquè ens encanta pintar amb pintura!!

"LA NEU"
La neu tan blanca com un glop de llet,
cau lenta i molt fina com pols d'un estel,
la neu és de sucre d'un pastís gegant,
jo llisco per ella com un tobogan.

"EL NINOT DE NEU"
El ninot de neu s'ha posat uns guants,
un barret al cap i botes als peus,
i amb un vestit llarg de colors molt vius,
ara fa sonar els seus cascavells.

( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 )