Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


14-09-2017 · Can Balsach

Aquest dijous les classes de les abelles i dels saltamartins hem fet la nostra primera classe d’Educació Física a Can Balsach. Hem començat el curs amb molta energia i aquest espai ens ha anat molt bé per córrer, saltar i fer diferents activitats físiques. Així que, cada dijous, ens trobarem a Can Balsach per gaudir, viure i compartir activitats diverses i, sobretot, molt divertides.

15-02-2017 · L'univers dels taurons

La nostra aventura sobre els taurons continua. Estem aprenent moltíssimes coses i petits i grans estem d'allò més engrescats!
Ens encanta mirar documentals sobre els taurons i comparar-los tant amb nosaltres com amb la resta d'animals. Fins ara hem après moltes coses interessants com per exemple quins són els taurons més grans del món, les seves parts, quèmengen, com dormen, com neixen, quines són les seves parts, etc. Hem escrit, retallat, mesurat, fet llistes, comparat... No parem i això ens encanta!
Ara estem preparant una sorpresa molt especial que esperem poder-la tenir preparada en breu. Què será?
A continuación us mostrem algunes fotos de les nostres descobertes.

Fins la propera!

02-12-2016 · Apadrinament 4t ESO

Dijous, 1 de desembre, els alumnes de 4t. d'ESO hem començat a fer de padrins lectors i hem donat un cop de mà als nostres fillols. Ha estat molt bé perquè només els hem hagut d'ajudar quan tenien alguna dificultat a l'hora de llegir alguna paraula i, fins i tot, ens han pogut explicar el conte que els ha donat la seva tutora. Ha anat molt bé perquè com que ja ens coneixem no ha costat gens fer l'activitat... Cada quinze dies la repetirem...

( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 )