Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


01-12-2016 · NENS I NENES, QUE COMENÇA L’ADVENT!!!

Ja ha arribat el mes de desembre i amb ell, el calendari d’Advent tan esperat per a tots els nens i nenes. Però sabeu per què es diu d’Advent? Perquè és el temps de preparació per a la celebració del dia de Nadal. Durant aquests dies els carrers s’il·luminen per donar alegria a aquesta festa, a les cases muntem el pessebre, l’arbre de Nadal, Ah! I sobretot donem de menjar al tió, no ens n’oblidem!!!
També és costum des de fa molt temps que els nens i nenes tinguin a casa un calendari especial amb 24 finestretes per obrir-ne una cada dia on s’amaguen delicioses xocolatines. Nosaltres, a les classes d’Educació Infantil, hem fet un calendari d’Advent molt especial. Hem transformat un tub de paper higiènic en un ren, sí,sí , amb les seves banyes i tot. Hem pintat el tub, amb neteja pipes li hem fet les banyes, un pompon al nas, uns ullets amb gomets i...ja tenim el ren!!!. Ara decoraran les nostres classes i un cop a casa, el penjarem a l’arbre. Quin serà el que ens tocarà a cadascú?
Doncs a partir d’avui mateix ho esbrinarem perquè cada dia un nen o una nena de la classe de les papallones, abelles i saltamartins ens emportarem un a casa. Mireu quins calendaris d’Advent més bonics ens han quedat!!!

29-11-2016 · Projecte de les Tortugues

Les Papallones, hem après moltes coses de la Tortuga i ens ho hem passat molt bé!
Fins ara, hem fet un mural amb les coses que sabem de les tortugues i amb tot allò que volem saber d'elles. També hem vist un documental molt divertit i el nostre Company Àlex ens ha portat menjar per tortugues! Ooooh! L'enciam és de color verd! Per això hem buscat coses d'aquest color i hem fet un racó del color verd! Quantes coses hem trobat!!!
A més, nosaltres també en mengem d'enciam! Però, d'aquestes boletes... no! Mengem altres coses rodones com olives, mandonguilles...
D'altra banda, els més artistes tenen moltes ganes de dibuixar i han fet unes tortugues espectaculars!
Us seguirem informant de les nostres descobertes!!
Fins aviat!

29-11-2016 · ELS SALTAMARTINS I ELS TAURONS

Els Saltamartins continuem amb el nostre projecte sobre els Taurons. No parem d'investigar, de fer recerca, de portar informació de casa i estem aprenent moltíssimes coses d'una manera molt divertida i engrescadora. Fins ara hem après que el tauró més gran és el Tauró Balena, fins i tot hem agafat la nostra cinta mètrica i hem mesurat els 14 metres que fa! Quina passada! És enorme, arriba des de la nostra classe fins la porta de 3r d'ESO! Caram!
També sabem que els hi cauen les dents. Com a nosaltres... Hi ha nens de la classe que ja els hi ha caigut algun. A més, als taurons també els hi tornen a créixer les dents i poden arribar a tenir fins a 30.000 dents al llarg de la seva vida! Nosaltres, ens hem comptat les nostres dents i hem demanat ajuda als pares per saber quantes en podem tenir. Caram! Els taurons tenen moltíssimes més!
Així que, mentre aprenem totes aquestes coses, estem mesurant, comptant, provem, escribim moltíssim, dibuixem, fem taurons amb plastilina, cantem, exposem davant els companys... No parem! I quan necessitem ajuda, els pares i alguns alumnes de l'ESO ens ajuden amb les seves idees!
Gràcies a tot per la vostra ajuda!
Nosaltres continuarem informant de les nostres descobertes!
Fins aviat!

( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 )