Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


19-11-2015 · SORTIDA AL MERCAT

El passat dijous la classe de les abelles va anar a visitar el Mercat de la Creua Alta on ens esperaven l’Albert i la Sílvia, uns monitors que ens van acompanyar per tot el mercat i que ens van presentar al Roc, un personatge molt divertit que necessitava anar a comprar perquè tenia molta gana i no tenia res a la seva nevera.
Entre tots vàrem confeccionar una llista de la compra on hi vam apuntar totes les coses que el Roc havia de comprar per poder menjar. És clar que havia de fer una dieta sana i equilibrada i, per tant, havia de menjar una mica de tot: peix, carn, verdura, fruita, pa… Ah!! I la xocolata no ens la podíem deixar perquè al Roc li encanta.
Així que ens vam dirigir cap a les diferents parades: carnisseria, fruiteria, verduleria, fruiteria i, finalment, al forner.
Quan el Roc ja va tenir el cistell ple, també vàrem comprar algunes fruites per nosaltres i també pa amb xocolata.
A la tarda, a la classe, vam menjar el pa amb la xocolata i l’endemà vam esmorzar una macedònia boníssima.
Ens ho hem passat molt bé!!!!
Fins aviat!!

30-10-2015 · CONTES AFRICANS

Avui els saltamartins hem tingut una gran sorpresa! No ha estat la senyoreta qui ens ha explicat contes, avui els contes han vingut de molt lluny dins d’una maleta, ni més ni menys que de l’Àfrica!! La persona que l’ha portada, la Maria, l’ha obert i han sortit dos contes que ella ens ha ensenyat i ens ha explicat. El primer “LA PETITA CAPUTXETA VERMELLA”. Tot i que l’argument s’assemblava molt al que ja coneixem, han sortit personatges i connotacions ben diferents, Ah!... Sabeu qui era el llop? Doncs... un gos!!! El més divertit ha estat quan un cop acabat, la Ivet, l’Anna, l’Aleix, el Rafa i l’Àlex han representat el conte. Guarnits amb robes , màscares, instruments, titelles... semblaven veritables personatges sortits del conte. El segon, “RAFARA”, un conte popular africà en el que la seva protagonista ens ha ensenyat com l’ enveja ens fa comportar amb dolenteria. Abandonada al bosc per les seves germanes és capturada per un monstre. Ajudada per un ratolí i, més tard, per un ocell, després de passar moltes aventures, la Rafara torna de nou a casa. El més bonic del conte ha estat la capacitat de perdonar de la Rafara a les seves germanes tot i el que li havien fet.
Ha estat una activitat molt interessant perquè hem conegut narracions d’una altra cultura i ens hem adonat que tots els nens i nenes gaudim dels contes, siguin del lloc que siguin.
Moltes gràcies Maria!!!

( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 )