Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


17-06-2015 · HEM ANAT D’EXCURSIÓ!

Acabem el curs i les papallones, les abelles i els saltamartins ens hem volgut acomiadar fent una sortida molt bonica, hem anat al Port d’Arenys de Mar. Acompanyats d’unes monitores hem passejat pel port on hem pogut observar les diferents embarcacions per als diferents tipus de pesca. També ens han ensenyat uns jocs molt divertits, una cançó, hem recollit petxines a la platja i el més “guai” de tot: hem passejat en barca!!! Ens hem divertit molt, sobretot quan la barca anava una mica ràpida i les onades ens esquitxaven! Ha estat un dia de no parar de fer moltes coses i hem pogut compartir l’ última excursió de curs i final d’etapa tots junts!

09-06-2015 · SOTA EL MAR

A punt d’estrenar una nova estació, aquest és el títol que hem donat a la nostra decoració d’estiu.
Amb aquesta calorada, on millor per estar ben fresquets que sota el mar amb els nostres amics els cavallets de mar, els calamars, els cargols de mar, els peixos i... un munt de pops.
Pops que han sortit de la transformació d’un plat de cartró. Primer l’hem pintat pel davant i pel darrere per fer el cap. El mateix hem fet amb un full de paper per fer les potes. Després hem enganxat gomets per fer les ventoses . A continuació hem retallat el full en vuit tires per fer els tentacles i l’hem enganxat pel darrere del plat. Per acabar la boca i uns ulls ben grossos perquè estiguin molt alerta. Alguns sí que ho estan sí!!!
Tots seran molt feliços nedant en aquest mar tan blau i nosaltres molt contents de poder gaudir d’ells.

26-05-2015 · FEM DE CLAUDE MONET

Els saltamartins hem fet de pintors. Aprofitant que estem treballant els oficis i un d’ells, el de jardiner, hem volgut relacionar aquest ofici amb l’art de la pintura. Hem escollit a Claude Monet perquè era un apassionat de la jardineria. Un dia, a Giverny , lloc on vivia amb la seva família, va plantar moltes flors del camp: campanetes, paparotes, rosers silvestres, clemàtides, peònies, glicines liles i blanques... d’aquesta manera les podia dibuixar i pintar. El que més li agradava era passejar pel seu jardí, estudiar bé les plantes, veure com creixien i observar com brillaven els pètals i les fulles quan el primer raig de sol les tocava. Quan el sol es ponia les tornava a mirar per veure com les fulles i els pètals brillaven diferent amb el sol de la tarda. A vegades, a casa seva s’hi reunien altres pintors i parlaven de com havien de pintar i com de bonica era la natura.
Claude Monet estimava tant el seu jardí que hi va pintar un quadre “ El jardí de Giverny”. Nosaltres l’hem observat i hem posat molta atenció en alguns elements concrets: flors, plantes, camí, la forma, els colors que predominen... Després hem acabat de pintar el jardí amb pintura com si fóssim Claude Monet.
Voleu veure el resultat?

( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 )