Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


13-02-2015 · TALLER DE MÀSCARES

TALLER DE MÀSCARES Què són tants ossos polars i pingüins a la classe dels saltamartins!!! No us preocupeu que som els nens i les nenes amb la nostra carota que hem fet al taller de màscares! Hem volgut aprofitar els dos moments que estem vivint ara tan especials, d’una banda el projecte dels animals del fred i d’altra, la setmana de Carnestoltes. Així que hem pensat fer unes màscares i cadascú hem triat el que ens agradaria ser. Uns hem escollit l’ós polar i els altres el pingüí. De mentre que els ossos enganxaven trossets de paper de seda blanc, els pingüins pintaven amb pintura els colors del pingüí, negre i blanc. De mentre que els ossos punxaven les orelles, el pingüins punxaven el bec. Ah! El musell de l’ós ha estat molt fàcil, hem enganxat un pot de iogurt amb un pompó de color negre. I ja per acabar només ens queda posar una goma per subjectar la carota . I... ja estem transformats!!! Què divertit és el Carnaval!!

12-02-2015 · PER DIJOUS LLARDER, UNA TRUITA VA BÉ!!!

I això és el que hem fet avui a l’escola. Tots els cursos, des dels més petits fins als més grans, hem anat sortint per cicles al pati de l’escola per celebrar el dijous llarder menjant la truita: truita de patata, a la francesa, en entrepà, a la carmanyola, amb bastonets... però totes, totes tenien un aspecte boníssim! I per acompanyar aquest gran àpat... una beguda que hem portat de casa. Tota una festa!!!

09-02-2015 · animals del món i els seus hàbitats

Aquests dies, els Saltamartins ens estem endinsant i engrescant en un nou projecte: els animals del món i els seus hàbitats!
Estem molt il•lusionats d’emprendre aquesta nova aventura ja que viatjarem per molts indrets del món per conèixer les característiques físiques i costums de molts animals. Viatjarem des de les zones més fredes a les més caloroses, passant també pel món aquàtic. Així doncs, aprofitant que som a l’hivern, hem decidit començar pels animals del fred . I és clar, hem hagut d’anar a la part més freda de la terra, a l’Àrtic, a conèixer a l’ós polar, a les morses, a les foques, la guineu àrtica... i a l’Antàrtida, a conèixer als simpàtics pingüins. Quin fred que fa!!
De tots n’havíem sentit parlar, però gràcies a l’ajuda dels nostres pares i mares que ens han proporcionat molt material com ara documentals, contes, informació de la wikipèdia d’Internet, estem descobrint moltes coses noves i molt entranyables d’aquests animals. És increïble la de coses curioses que hem après de tots ells. Sabíeu que el pingüí és un ocell però que no vola? O que ha de fer unes llargues caminades per posar els ous lluny del mar? O que els pares els coven fins que les mares tornen al mar per agafar l’aliment? O que el pollets de pingüins van a la guarderia fins que no estan a punt per tornar al mar?... I l’ós polar, que és un gran bussejador i nedador capaç de nedar molts quilòmetres quan necessita menjar? En fi, i un munt de coses més que no acabaríem de redactar.
Ara ens anirem a l’Àfrica per conèixer als divertits micos i divertides mones. Estem impacients per començar!!
Segur que continuarem gaudint molt d’aquest projecte perquè tot el que té relació amb els animals, ens agrada molt. Ja us explicarem!!

( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 )