Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


13-11-2014 · PROJECTE “NENES I NENS DEL MÓN”

Els saltamartins aquest primer trimestre ens hem introduït de ple dins el projecte “Nenes i nens del món”. Estem molt contents i contentes perquè a partir de la informació que ens porten els nostres amics: la Mirtila des d’ Alaska, el Mamadou des d’ Àfrica i i la Yoriko des del Japó i del que hem trobat en els llibres i per Internet, estem aprenent moltíssimes coses. Descobrim països del món a través dels mapes i ens hem assabentat d’una pila de coses i de curiositats: els menjars, les begudes, els jocs, l’abecedari, les danses, els instruments, els arbres... i com no, les cases. Cases de palla, cases de maons, cases de fusta, cases de gel, cases de fang... tot dependrà dels diferents materials que tenen al seu abast. I... parlant de cases, gràcies a la col•laboració dels pares i de les mares que han participat en les construccions de diferents habitatges típics de llocs molt diferents, hem interioritzat la diversitat de persones, cultures i paisatges que hi ha a la Terra.
Aquí us deixem unes fotos que hem fet d’aquestes construccions, però si les voleu veure de més a prop, us convidem que vingueu a l’espai d’infantil .
A vosaltres, pares i mares, moltes, moltes gràcies per la vostra col•laboració.

07-11-2014 · Paisatge de tardor

Les abelles us volíem ensenyar uns treballs plàstics que hem realitzat aquesta setmana.
Ja fa dies que estem treballant les característiques de la tardor i tot allò que passa en aquesta estació de l’any que tant ens captiva .
Avui l’Artur ens ha preparat la pantalla digital i hem pogut veure diferents paisatges de tardor a la vegada que escoltàvem la música de Vivaldi. Ens ha encantat i hem quedat encisats amb tantes tonalitats de color. Fins i tot hem vist fulles liles!!!!! Arbres immensos, fulles de tot tipus, i fins i tot hem pogut veure algun esquirolet que s’amagava entre les branques.
Tot seguit hem anat a la classe on ens esperaven els pinzells i pintura i ens hem posat a crear.
El resultat ha estat uns paisatges de tardor precioooooosos.
I és que les abelles tenen molta i molta traça amb el pinzell, són uns artistes.
Mireu, mireu…

04-11-2014 · Castanyada infantil

Per fi l’escola s’ha omplert d’una oloreta que ens ha avisat que havia arribat el dia tan esperat, la castanyera ja era aquí! Així que les papallones, les abelles i els saltamartins molt contents i contentes ens hem posat a punt per buscar la seva paradeta i...l’hem trobada. Entre uns arbres, envoltada de fulles i carbasses i amb el seu marrameu i tot, ens estava esperant. Li hem cantat i ballat les cançons i danses que hem après al llarg de la setmana i ella, a canvi, ens ha regalat una paperina de castanyes ben torrades. Tots junts ens les hem menjades al pati. Que bones i que calentones!!! Ningú sap torrar les castanyes com ella! Gràcies castanyera!

( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 )