Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


18-03-2014 · TAURONS!!!

Els saltamartins continuem amb el projecte dels animals del món i els seus hàbitats!
Si ens ho vam passar molt bé amb els micos i les mones, amb els taurons no ha estat menys. Ha estat molt interessant ja que hem après moltes coses i ens n’hem adonat d’altres. Uns animals que per la seva aparença i la mala fama que han creat les pel•lícules, semblen molt agressius per a les persones. Però ens hem adonat que no ho són, sempre i quan no se’ls molesti, clar! Fins i tot podríem dir que és al revés, ja que som les persones que estem aconseguint que aquest animal estigui en perill d’extinció per la comercialització de les seves aletes, de la seva pell i de les seves dents entre d’altres coses. Nosaltres a la classe ens volem quedar amb la idea que són uns animals molt importants per mantenir l’equilibri ecològic del mar i que per aquest motiu, han de viure molts anys.
A través de llibres que hem portat de casa, documentals que hem mirat i molta informació que hem tret de la Viquipèdia, hem après moltes coses d’aquests animals, però volíem tenir el nostre propi llibre dels taurons. Així és que per parelles, hem anat dient el que més ens ha cridat l’atenció d’aquest animal i la senyoreta ens ho ha apuntat en un paper. Després hem buscat fotografies que tinguessin relació amb el text. A continuació, ens hem posat a treballar de valent i entre els dos hem fet una pàgina del llibre, primer escrivint el text i després fent el dibuix.
I... aquest ha estat el resultat! Esperem que us agradi! Nosaltres ara el portarem a casa per poder llegir-lo amb els nostres pares i mares.

Clica per veure el llibre

01-03-2014 · ULLERES-COTXE

El projecte dels invents encara continuarà al llarg del curs, però per tenir un record dels invents en el Carnestoltes, els nens i nenes d’Educació Infantil, a la classe, hem creat un en concret, unes ulleres-cotxe. Es poden utilitzar tant per jugar com d’ulleres. Cadascú ha pintat el seu amb els colors que més li agraden, hem punxat la part dels ulls i li hem posat una goma al darrere per subjectar-les millor. Ben fàcil i així d’elegants. Mireu què boniques han quedat!

28-02-2014 · QUÈ SÓN TANTES JOGUINES?

Quina llàstima!!! Acabem la setmana del Carnaval amb l’última ordre de la reina Carnestoltes, portar un invent que tingui moviment. Sí que n’hi ha, sí. Semblava el dia de reis quan ens hem posat a jugar a la classe amb les nostres joguines: Furbis, pilotes de futbol, cotxes i motos teledirigits, nines i gossos que caminen, dinosaures, pilotes que salten... de tot hi havia . Hem passat una estona molt agradable compartint, intercanviant les joguines, fent de conductors, passejant els nostres gossos... Quin gran invent aquest el de les joguines!!!

( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 )