Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


03-02-2014 · MICOS I MONES

Aquests dies, els Saltamartins ens estem endinsant i engrescant en un nou projecte: els animals del món i els seus hàbitats!
Per començar a emprendre aquesta nova aventura, l’hem iniciada amb els micos i les mones, uns dels animals més intel•ligents del món que viuen a Àfrica, a Àsia i a Amèrica i que provenen de la subfamília dels primats. Aquests animals comparteixen molts aspectes, semblances i característiques amb els éssers humans i és per això que ens hem entès tan bé amb ells i elles! Ens hem adonat que no només compartim la fesomia o algunes semblances físiques sinó també emocionals! Ens han explicat que són molt àgils i que els agrada molt moure’s, saltar, grimpar i, sobretot, passar-ho molt bé amb els seus! Tendres, bromistes, curiosos... així són els micos i les mones! Animals que necessiten descobrir sempre coses noves i és per això que tenen una capacitat d’imitació i aprenentatge tan potent com nosaltres!
Mireu si en són de simpàtics i agraïts que ens han ensenyat una cançó seva que es titula Micos i Mones! Primer hem escoltat i après la lletra i, finalment, també ens han ensenyat el ball! Recordeu que els agrada molt moure’s! Tenen molt de ritme. Cal dir també, que els Saltamartins ens hem fet unes màscares de micos i mones per endur-nos un bon record i poder posar-nos-les per sentir-nos com tots ells i elles al ballar plegats!
Aquí teniu la lletra! Podeu trobar la cançó al següent enllaç: http://www.goear.com Seguidament cal escriure el títol de la cançó! Micos i Mones de Marife Ibanez. Esperem que us agradi tant com a nosaltres!
Som els micos I les mones
i ens agrada molt jugar
tot el dia estem de broma
i riem sense parar
dalt dels arbres ens gronxem
les aixelles ens gratem
fem ganyotes amb el nas
i ensenyem el cul pelat

23-01-2014 · AI, QUIN FRED QUE FA!!!!!

A la classe de les Abelles, a partir del conte del “Ninot de neu” de Guido Van Genechten i Luck Depondt, hem treballat l’estació de l’hivern.
El conte ens ha encantat i a partir d’aquí hem confeccionat ninots de neu. Amb tisores, pega i colors ben vistosos hem realitzat aquest personatge que tant ens agrada als petits.
Mireu, mireu... Aquí us ensenyem una petita mostra del que hem fet. Esperem que us agradi.
Abrigueu-vos bé!!!!

20-01-2014 · JA HA ARRIBAT L'HIVERN!!!!

Les papallones hem tornat de les vacances de Nadal molt contentes perquè els Reis ens han portat moltes coses per jugar i també perquè ja ha arribat l´hivern i el fred. Nosaltres hem explicat el conte de l'hivern i ens ha agradat molt veure la neu i aprendre unes cançons molt boniques. També hem decorat la classe amb un ninot de neu gran que hem fet entre tots i uns de petits que hem fet cadascú. Ens ho hem passat superbé perquè ens encanta pintar amb pintura!!

"LA NEU"
La neu tan blanca com un glop de llet,
cau lenta i molt fina com pols d'un estel,
la neu és de sucre d'un pastís gegant,
jo llisco per ella com un tobogan.

"EL NINOT DE NEU"
El ninot de neu s'ha posat uns guants,
un barret al cap i botes als peus,
i amb un vestit llarg de colors molt vius,
ara fa sonar els seus cascavells.

( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 )