Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


25-04-2016 · Sant Jordi "Les abelles"

Durant aquesta setmana prèvia a Sant Jordi, a la classe de les abelles, hem fet moltes coses relacionades amb aquesta diada.
Per començar el dilluns cada abella ha portat un llibre de casa a la classe i cada dia, només arribar i posar-nos la bata, ens hem endinsat en el món fantàstic dels contes: animals fantàstics, bruixes i princeses, vehicles, nans, boscos encantats i molts d’altres temes que ens han fet volar la imaginació i ens han aportat molt coneixement. Ha estat una estona per compartir i gaudir de tot el que ens aporten els llibres.
Una vegada més hem explicat la llegenda de Sant Jordi i hem fet dibuixos molt bonics, també hem fet la representació de teatre i ens ho hem passat molt bé.
I com diu la dita: “Per l’abril llibres i roses mil” no hi podien faltar roses, així que hem realitzat roses amb plastilina que ens han sortit molt boniques.
El divendres, dos nens de la classe dels Saltamartins ens han vingut a explicar un conte. Ens els hem escoltat amb molta atenció i ens hem quedat tots bocabadats perquè llegien d’allò més bé.

15-04-2016 · JA HA ARRIBAT LA PRIMAVERA!!!

ELS NENS I NENES DE LA CLASSE DE LES PAPALLONES ESTEM MOOOOOLT CONTENTS PERQUÈ PER FÍ JA HA ARRIBAT LA PRIMAVERA I JA NO FA GAIRE FRED!! LES FLORS JA S'HAN DESPERTAT, ELS OCELLS JA HAN ARRIBAT I LES PAPALLONES, MARIETES, FORMIGUES...JA ENS VENEN A VEURE AL PATI I AL CARRER!! HEM APRÈS UNA CANÇÓ MOLT BONICA QUE US VOLEM ENSENYAR I TAMBÉ HEM FET UN QUADRE GEGANT DE LA PRIMAVERA AMB PNTURA. ENS HO HEM PASSAT SUPER BÉ DIBUIXANT I ENS HA QUEDAT XULÍSSIM!! A VEURE QUÈ EN PENSEU!!

LAPRIMAVERA
-----------------------
JA VE LA PRIMAVERA,
ROSSINYOLETS CANTEU!
LES FLORS ESTAN OBERTES,
VENIU I OLOREU, CORREU!

UNA ROSA MIG DESCLOSA,
UN CLAVELL QUE N'ÉS DE BELL,
LA TULIPA AMB NAS DE PIPA,
LA MARGARIDA TANT POLIDA,
VENIU I OLOREU, CORREU!

JA VE LA PRIMAVERA,
ROSSINYOLETS CANTEU!
LES FLORS ESTAN OBERTES,
VENIU I OLOREU, CORREU!

05-04-2016 · ACTIVITATS JOAN MIRÓ

Les papallones hem après moltes coses del pintor i escultor Joan Miró. Sabem que va néixer a Barcelona el 1893. Quan era petit, el que més li agradava era pintar i dibuixar. Els seus colors preferits eren el vermell, verd, blau, groc i negre. Joan Miró deia "pintar és com ballar" i volia dir que pintar és com inventar amb pintura uns moviments harmoniosos i bonics. Hem vist que pintava el que veia en els seus somnis: estrelles, taques blaves, negres o vermelles, prats verds, taques vermelles, que són les roselles delsprats o els sol, ratlles fines, llunes, homes estranys amb els braços i les cames de filferro, fletxes negres, que són ocells, etc.
Les papallones ens hem "convertit" en MIró i hem dibuixat i pintat com ell. També hem fet l'escultura de la "Dona i l'Ocell" i ens ho hem passat molt i molt bé!!. Aquesta escultura la podem trobar sobre l'estany artificial de parc de Joan Miró, a Barcelona. L'obra és de pedra artificial, pintada de color vermell, groc, verd i blau, tractada com a trencadís.

( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 )