Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


26-03-2015 · Ei, que arriba la Pasqua!!!

A la iaia Quaresma ja només li queden dues cames, això vol dir que ja arriba la Pasqua!!! I amb ella costums tan arrelades com els rams, els ous de xocolata, la mona i ... les vacances! Per aquesta raó tots els nens i nenes d’Educació Infantil hem canviat de decoració i l’hem omplert d’elements característics de la Pasqua com són les gallines, els galls i els pollets. Però...i per què d’una manera o d’una altra sempre relacionem la Pasqua amb aquests animals? Potser perquè l’ou és un símbol universal que suposa misteri, màgia, fertilitat i plenitud de vida, igual que Pasqua també vol dir vida nova.
Sigui pel que sigui, nosaltres amb plats de colors grocs, blancs i taronges, hem construït aquests animalets afegint amb cartolines les crestes, les gargamelles, els becs , les potetes i les ales. Ah! I les cues són tires de papers de colors!!!
Que bonics ens han quedat tots!!!

17-03-2015 · QUANTA XOCOLATA!!!

Mmmm!!! Quin dia més dolç hem tingut avui les papallones, les abelles i els saltamartins al museu de la xocolata! Xocolata amb llet, negra, blanca mmm... de tota n’hi havia i per tot arreu. Hem estat molt atents perquè és un aliment que ens agrada molt a tots.
Mitjançant una petita explicació, hem pogut apreciar l’origen de la xocolata, hem conegut la procedència del cacau, dels elements necessaris per obtenir-la i adonar-nos del procés d’elaboració. Al taller ens ho hem passat molt bé perquè hem pogut observar, manipular, experimentar i transformar nosaltres mateixos la xocolata en una figura feta amb un motlle. Molt semblant a quan juguem amb els motlles de la plastilina. I a més a més, hem canviat els Plastidecors i els pinzells de l’escola per una mànega pastissera feta amb una paperina de paper i hem pogut fer un dibuix amb regalims de xocolata. Us direm un secret: alguns hem fet un dibuix petit perquè ens quedés més xocolata per menjar.
Un cop dins del museu, ha estat espectacular observar veritables obres d’art amb xocolata fetes per grans artistes pastissers i xocolaters. Ens han agradat mot perquè moltes eren personatges que coneixem, com el Floquet de Neu, Leo Messi, els Barrufets, Bambi, Astèrix i Obèlix, Tin Tin, el drac de Sant Jordi, el drac del Parc Güell, Lucky Luke i moooltes més. La visita ha estat molt instructiva perquè no ens podíem imaginar que la xocolata fos una font d’inspiració de l’art i de la cultura. I si no jutgeu vosaltres mateixos!!!

15-03-2015 · Joan Miró

Hola pares, Les papallones hem observat diferents obres d'art d'en Joan Miró i hem vist que en les seves obres sempre utilitza els mateixos colors i repeteix alguns símbols ( estrelles, sols, llunes...). Hem après que en Joan Miró pintava el que veia en els seus somnis: estrelles, taques blaves, negres o vermelles, prats verds, taques vermelles que són les roselles dels prats o el sol, ratlles fines, que són libèl·lules, llunes de plata, homes estranys amb els braços i les cames de filferro, fletxes negres, que són ocells, etc.
Sabem que en Joan Miró s'ho passava molt bé pintant! A nosaltres també ens agrada molt pintar i per art de màgia tots ens hem convertit en pintors. Hem agafat els seus colors preferits: el groc, blau, vermell, negre i verd, i com ell hem fet dibuixos fent servir pinzells molt gruixuts, pinzells prims, rodets... I mireu quina obra d'art que hem fet entre tots!!

( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 )