Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


29-04-2014 · DECORACIÓ DE PRIMAVERA

Les papallones, les abelles i els saltamartins, estem molt contents i contentes perquè hem decorat el nostre espai de primavera. Durant l’any, hem vist que els insectes han estat els protagonistes del nostre espai d’infantil, però ara que ha arribat el bon temps, hem afegit molts més ocells i flors de molts colors tal com mana la primavera!! Els ocells els hem fet de cartolina punxant la seva silueta i les potetes. Després hem fet diferents plecs per muntar-los i, per últim, els hem enganxat els ullets i les potes. Un fil de pescar i ja estan llestos pe volar!!!
Ens hem divertit molt fent les flors perquè amb rodets i pintura hem decorat de molts colors unes tires de paper blanc. Quan estaven seques, hem resseguit unes plantilles amb forma de flor i les hem retallades. Les hem guarnides amb plats de plàstic, taps d’ampolles i pots. Hem fet xurros amb paper de seda per fer les tiges de les flors i hem retallat algunes fulles. Tot això ho hem enganxat en un paper verd. Quin prat més primaveral que ens ha quedat!!!

28-04-2014 · PER L’ABRIL ROSES MIL

Això diu el refranyer i és per aquest motiu que els nens i nenes d’Educació Infantil hem fet unes roses per regalar a casa. Recordeu que al taller del terrisser vam fer unes roses de fang? Doncs vam aprofitar aquesta oportunitat per poder regalar aquestes roses en un dia tan assenyalat com és la diada de Sant Jordi. Un dia d’alegria, de cultura i tradició que a les persones que estimem, una rosa regalem! Primer de tot, les vam pintar molt vermelles, com la sang del drac. També vam pintar uns platets de color groc i quan es van assecar, amb els nostres dits vam pintar quatre ratlles de color vermell per fer la senyera. Seguidament, vam enganxar les roses al platet i ho vam embolicar amb un paper de cel•lofana i... per últim i el més bonic de tot, va ser que a la cinta li vam enganxar la nostra fotografia fent de terrissers.
De tot plegat, podem dir que hem gaudit d’un procés molt divertit i ens hem endut un bon record d’aquesta diada!

07-04-2014 · BARREGEM COLORS...

Les papallones hem fet un gran descobriment!!! Hem agafat una mica de color vermell i li hem barrejat una mica de color groc i... hem fet el color TARONJA!
Després hem agafat una mica de color blau i una mica de groc i... hem fet el color VERD! Estàvem tan entusiasmats que hem volgut provar què passaria si barrejàvem el color vermell amb el blau i... hem aconseguit el color MARRÓ!
Ens ho hem passat molt i molt bé perquè era com fer màgia!!!!

( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 )