Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


03-06-2014 · HEM PLANTAT MONGETERES!

Els saltamartins, com ja sabeu, estem treballant el projecte dels oficis i un d’ells, més concretament, el de jardiner. Hem conegut el nom d’algunes flors i hem après a identificar-les. Hem conegut també el nom d’algunes eines que fan servir els jardiners i les jardineres i també la seva utilitat. Fins i tot alguns nens i nenes han portat de casa algunes per conèixer-les de més a prop. Hem conegut també les feines que fan els jardiners i d’altres persones que es dediquen a tenir cura de les plantes: plantar, regar, adobar, podar... Uf!!! Quina feinada!!! Però ens ha agradat tant, que ho hem experimentat plantant mongeteres a la classe i així poder observar el creixement d’una llavor. Ens hem sortit prou bé, no creieu? I si no mireu-les.
Com ho hem fet? Com a test hem agafat un pot de iogurt, com a sorra hem posat cotó fluix una mica humit perquè així podrem observar com van creixent les arrels, i com a llavors, hi hem posat mongetes. Finalment, ho hem tapat amb més cotó fluix i les hem regades una mica amb un polvoritzador. Hem deixat passar els dies, això sí, sense deixar de regar-les i observant amb molta curiositat i sorpresa els canvis que s’anaven produint. I ara què? Doncs ara les portarem a casa i les posarem en un test més gran perquè puguin anar creixent i les seguirem cuidant.
I si ens surt alguna mongeta?

29-05-2014 · Fent Feina!

Els saltamartins estem treballant un nou projecte, Fent Feina!
Es tracta de conèixer de més a prop oficis i ocupacions propers a nosaltres. I què més a prop que els oficis dels nostres pares i mares. És per això que volíem conèixer l’ofici del pare, de la mare, dels avis... Per això hem demanat la seva col•laboració i els hem preguntat què fan mentre nosaltres estem a l’escola. Ens ho han explicat i ho han escrit en un full. També ens han donat algunes fotos de la feina que fan perquè les puguem compartir amb els nostres companys i companyes.
Al llarg d’aquestes setmanes hem comentat les activitats laborals de la nostra família, les eines o utensilis que fan servir per portar a la pràctica la seva feina, el vestuari especial que utilitzen, si és el cas... Hem fet una llista de tots els oficis i ens hem adonat que n’ hi ha moltíssims i de ben diferents.
I jo, què seré quan sigui gran?

( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 )