Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


25-05-2014 · A la classe de les abelles continuem treballant els mitjans de transport.

Entre tots ens hem inventat endevinalles dels diferents vehicles treballats. A veure si endevineu aquesta:
“És una aeronau. Té un cos, on a la part frontal hi ha una cabina i a la part restant del cos hi viatgen els passatgers. Té unes ales que la permeten mantenir a l’aire i una cua a la part del darrera. Per l'ús a què es destina pot ser de passatgers, de càrrega, militars, d'acrobàcia, apagafocs, etc. Pot tenir motors situats al cos de les ales o anar sense motor i aleshores es diu planador.”
També n’hem confegit de paper i els hem fet enlairar al pati.
Aquí en teniu una mostra.

15-05-2014 · BENVINGUTS AL MÓN DE LA MÀGIA!

El dimecres 14 els nens i nenes d’Educació Infantil hem tingut una visita inesperada i molt agradable, ni més ni menys que un mag, el mag Crispeta!!!
Ja ens queda poc per anar de convivències i per començar a engrescar-nos amb el tema d’aquest any, la màgia. És per aquest motiu que ha vingut aquest mag a fer-nos uns trucs a la classe. Hem vist com desapareixen els dibuixos d’un llibre i com gràcies a l’ajuda d’uns llapis màgics i unes paraules màgiques, hem fet que tornessin a aparèixer. També hem vist com desapareixien els colors d’aquests dibuixos i com gràcies a unes pólvores i a uns colors màgics, hem pogut pintar en l’aire i han aparegut de nou en el llibre!
Quina sort que ha tingut la Carmen! Ha estat l’ajudant del mag. Entre tots dos han fet desaparèixer un mocador vermell de la mà molt i molt tancada del mag i l’ha fet aparèixer de nou al sac que aguantava la Carmen!!! Per on ha passat???
Quina llàstima que havia d’anar a unes altres classes!!! Ens hauria agradat tenir-lo més estona amb nosaltres i que ens hagués fet més trucs! Però això només ha estat l’inici, el més gran encara ha d’arribar. Les colònies màgiques a Granera!!! On segur que aprendrem un munt de jocs.

09-05-2014 · PROJECTE: ELS MITJANS DE TRANSPORT

Brum-brum , mèc-mèc, piiiiiip, tuuuuuut!!!
A la classe de les Abelles hem iniciat un nou projecte : “Els mitjans de transport”.
Tots, amb l’ajuda dels pares, hem portat molt material: contes, fotografies, vehicles de joguines, vehicles de paper, dibuixos, revistes, jocs.
La veritat és que tots i totes estem molt engrescats i disposats a aprendre moltes coses sobre aquest nou tema.
Per començar avui hem rebut una visita molt interessant, els pares del nostre company Ares, que ens han portat tres vaixells de fusta magnífics i ens han explicat moltes coses interessants. Tots ells fets a mà pel pare de l’Ares, l’Òscar.
Ens hem quedat bocabadats, ens han agradat moltíssim.
Hem tingut l’ oportunitat de poder observar molt bé tots els detalls dels vaixells i conèixer les principals característiques de cadascun d’ells.
Hem pogut fer moltes preguntes, que l’Òscar ens ha respost, molt amablement, i a partir de les quals començarem a aprofundir sobre el tema.
Moltes gràcies!!!

( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 )