Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


21-11-2016 · LES PAPALLONES EXPLOREM I EXPERMENTEM

Els nens i nenes de la classe de les papallomnes ens ho hem passat super bé manipulant i experimentant amb diferents materials com l'arròs, farina, pa ratllat, cigrons, pasta.... Hem omplert i buidat pots, hem fet caminets amb rasclets i forquilles, hem fet passar els materials per embuts i coladors.... Què divertit!!! segur que ho tornarem a repetir amb altres materials i objectes perquè ens ha entusiasmat!!!!

21-11-2016 · PROJECTE DEls CASTELLS

Prínceps i princeses, reis i reines, cavallers... El món dels CASTELLS, està sent un misteri meravellós on no parem de descobrir coses interessants!
A continuació us mostrem com vam fer una llista d'allò que necessitem per ser aquests personatges i com estem construint el material entre tots per poder deixar-lo a la zona de racons. Estem molt il·lusionats i no parem de treballar gaudint moltíssim d'aquesta experiència.
No us ho perdeu!
Les Abelles i les seves mestres

16-11-2016 · LES PAPALLONES, LES ABELLES I ELS SALTAMARTINS ANEM AL BOSC DE LA SALUT

Avui hem vingut a l’escola més contents i contentes que mai perquè ens anàvem d’excursió. Fa dies que a l’escola, parlem de la tardor, dels seus colors, de la caiguda de les fulles, dels fruits secs, dels bolets... així que, on millor per trobar tot aquest ventall d’aspectes que el bosc? Només arribar, ens esperaven unes monitores molt simpàtiques que ens han presentat a dos personatges: el Fèlix i la Salut. Amb ells, hem descobert un munt de sorpreses que amaga el bosc, com, els animalons que hi viuen, els arbres, els fruits ... A través d’unes pistes, hem fet d’exploradors, i hem après a descobrir qui s’havia menjat les pinyes rossegades que anàvem trobant, si l’ esquirol o el ratolí de bosc. Hem descobert plomes de diferents colors que pertanyien a dos ocells que viuen en aquest bosc que són el colom i la garsa. Hem descobert que les escorces dels arbres no són totes iguals ni tampoc les seves fulles,n’ hi havia una, la del pi, que fins i tot punxa perquè són com agulles. I per acabar, sabíeu que el bosc parla? Doncs sí, ho hem comprovat estant molt i molt calladets. Hem sentit diferents cants de diferents ocells i hem après a cantar com ells.
Un cop acabada l’activitat, hem fet una passejada pel bosc per continuar observant tot el que hem après amb el Fèlix i la Salut a l’hora que hem aprofitat per recollir pinyes, branquillons que aprofitarem per fer una activitat a l’escola.
Ha estat un dia fantàstic!!! Ara esperarem la propera amb molta més il·lusió!!!

( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 31 - 32 - 33 - 34 - 35 - 36 - 37 - 38 - 39 - 40 - 41 - 42 - 43 - 44 )