Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


17-06-2014 · Visita Coca-Cola

Gràcies a la participació d'un alumne de 2n. d'ESO al concurs de redacció en català de Coca-Cola, el Josep Duran, avui hem pogut visitar gratuïtament les seves instal.lacions ubicades a Martorelles. És la planta embotelladora més gran d'Europa, ocupa com uns cinquanta camps de futbol, immensa. Primerament, en una sala una guia ens ha explicat els orígens d'aquesta marca, el procés de producció des que com es crea una ampolla, els components per crear el refresc fins que surt de la planta i tots els productes que embotellen. Fins i tot, hem fet un concurs de preguntes sobre el que havia explicat la guia i el vídeo que havíem vist i tres companys de classe (l'Álex Ramos, el Jorge i l'Hilari) les han encertades a la primera. Després hem esmorzat i tot seguit hem fet un llarg recorregut per tota la planta veient pas per pas el procés d'elaboració d'aquesta beguda. Finalment, ens han donat un obsequi de record i hem tornat cap a l'escola. Ha estat una sortida interessant.

20-05-2014 · Lliga Protectora d’animals

Aquest dilluns dia 19 de maig els alumnes de segon d’ESO hem anat a fer la visita a la Lliga Protectora d’animals de Sabadell.
Fa uns dies, els voluntaris de la Protectora van venir a l’escola a mostrar-nos un audiovisual sobre el funcionament d’una protectora i a explicar-nos tot el que cal saber sobre la tinença d’animals domèstics a Sabadell.
Hem pogut veure les instal•lacions (quiròfans, recepció, incineradora, oficines…) i, sobretot, els més de 300 gossos que hi ha abandonats i que allà reben protecció, seguretat i afecte per part de tots els treballadors i voluntaris.
Alguns de nosaltres hem tornat un pèl tristos en veure les condicions en què han arribat aquests gossets i no podem entendre com alguns humans poden ser tan cruels i tenir tan poc cor amb altres éssers vius.
Durant la visita, la Magda, la Mireia i el Javi ens han explicat un munt de coses que desconeixíem i han estat d’allò més interessants!!!!
Àlex García i Àlex Ramos
2n ESO

19-02-2014 · Sabadello el naixement d'una vila

Avui els alumnes de 2n d’ESO hem fet una sortida al museu d’Història de Sabadell, on hem après una mica més sobre Sabadell. La visita al museu ha estat guiada per una arqueòloga, ens ha explicat com eren les viles de Sabadell, com es vivia a les viles, etc. Una de les coses que hem après ha estat d’on provenia el nom de Sabadell, tots pensàvem que provenia del nom d’un aliment, la ceba, però la veritat és que prové del sisè dia de la setmana ‘Sabbati’, aquest era molt important, ja que era el dia en el que es feia el mercat a Sabadell. Quan la monitora ha finalitzat l’explicació ens ha deixat observar els diferents objectes que hi havia exposats, i en acabar hem tornat a l’escola.

Anna Rodríguez 2n d'ESO

( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 )