Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


19-02-2019 · Taller de contes 2n. d'ESO

Dilluns, 18 de febrer, tres grups de 2n d'ESO van representar tres contes als seus fillols i filloles d'EI - 3 anys. El primer grup format pel Marc, la Laia, la Júlia, l'Eder i la Marta els van explicar "Rínxols d'or", conte que ja coneixien una mica; després, el grup format per la María F, la Noa, la María M, la Nayra i la Nerea els van explicar el conte de la "Rapunzel" i, per últim, el Jordi, l'Arnau, la Carla, la Jesica, la Mary Mar i l'Ainhoa els van explicar una història de la "Dora, l'exploradora", en la qual van necessitar l' ajuda dels nens per trobar un mapa. Vam passar una bona estona plegats.

12-02-2019 · 2º ESO - RECETARIO

En las clases de Lengua Castellana hemos estado trabajando el texto instructivo, y para practicar la redacción de este tipo de texto hemos escrito cada uno de nosotros la receta de un plato con los pasos a seguir para su elaboración.
Quien quiera buscar ideas para elaborar un delicioso menú que se dirija a la clase de 2º y busque cuál le resulta más apetecible. ¡El “Recetario” está a disposición de todos!

06-02-2019 · TALLER DE HIP-HOP

Avui els alumnes de 2n d'ESO han anat a Ca l'Estruch per a fer un taller de Hip-Hop.
Dos components del grup Brodas Bros han estat els professors i els alumnes han fet activitats variades, individualment o en parella. Han fet de robots tot preparant una petita coreografia amb un/a company/a, exercicis que exigien una gran coordinació i han acabat fent una gran rotllana per ballar tots junts.
Un cop acabat el taller els han pogut fer preguntes sobre la seva activitat professional. Aquest taller els ha encantat i el tornarien a fer perquè ha estat d'allò més divertit... Ho podeu comprovar mirant les fotografies...

( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 )