Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


02-05-2017 · GIMCANA DE LES NEURONES 2N D'ESO

Els alumnes de 2n d'ESO hem fet la Gimcana de les neurones. Una activitat per donar a conèixer i sensibilitzar vers les malalties neurològiques que generen algun tipus de discapacitat com poden ser parkinson, fibromialgia o l'ictus. Els alumnes de 2n hem pogut conèixer i entendre què implica patir una malaltia neurològica o, el que és el mateix, què implica tenir alguna dificultat per realitzar qualsevol activitat de la vida diària i ho fan a través d'una gimcana.
L'activitat ha estat conduïda pels professionals, usuaris i voluntaris de la Fundació Privada AVAN. Hem realitzat quatre proves:

Les mans que parlen: cada alumne té un full amb el “missatge secret” escrit amb dibuixos que representen l’alfabet manual i les correspondències amb el nostre abecedari. El repte ha estat descobrir què diu la frase fent servir com a guia l’abecedari.

Un entrepà molt especial: els alumnes s'han situat al voltant d'una taula amb tots els estris per poder preparar un entrepà de crema de cacau: pa de motlle, crema de cacau, espàtula per estendre. L’únic requisit és que ho han fet amb una sola mà.

Posa’t guapo: a sobre d’una taula els alumnes s'han trobat amb una pila de roba en desordre i amb els ulls embenats s’han vestit.

Carrera d’obstacles: els alumnes han recorregut un petit circuit per l’aula o el pati, primer caminant i després en cadira de rodes.

03-04-2017 · TALLER DE CONTES 2n. ESO

Avui, tres grups de 2n. d'ESO els hem explicat tres contes a les nostres estimades 'papallones'. El primer grup format pel Dani, el Pau, el Marck i el Xavi els hem explicat el conte d' Els tres porquets, aquest ja el coneixien perquè ja l'han treballat a classe, amb titelles fetes per nosaltres mateixos i, fins i tot, hem fet tres maquetes de les tres cases que han quedat molt bé, com podeu comprovar a les fotografies. El segon grup format per la Laura, la Marta, l'Érika i l'Aina els hem explicat El gat amb botes, aquest no el coneixien i els hem representat també amb titelles i, l'últim grup format per la Nerea, la Gisela i el Benito hem explicat el conte Patapam, els hem explicat què li passa a una nena quan va pel carrer: ha de vigilar de no caure, de no travessar els semàfors en vermell i, fins i tot, hem fet sortir els nens perquè ens ajudessin. Tots plegats ens ho hem passat molt bé com podeu veure a les fotografies.

28-03-2017 · TALLER DE CONTES 2n. d'ESO

Avui, els alumnes de 2n. d'ESO hem tornat a la classe de les papallones per explicar-los un altre conte. L'Iván, l'Oriol, la Judit i la Lucía Palomino els hem explicat un conte que tractava de somnis i fantasia: Este sueño no es mío. Veureu a les fotografies que tots ens ho hem passat molt bé i els nostres fillols/es s'han posat molt contents i contentes quan els hem regalat una màscara del mico que sortia a la història.

( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 )