Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


14-03-2018 · TALLER DE CONTES 2n. d'ESO:

Ahir, dos grups van explicar un parell de contes als fillols i filloles d'EI - 3 anys. El grup format per l'Enzo, l'Alejandro, el Dani, l'Adrián i el Ramón van explicar el conte "Pinotxo", amb el qual van recordar que si es diuen mentides et pot créixer el nas i, per acabar, el grup format per la Marina, la Laura Z, la Laura P i la Carla van escenificar una versió diferent de la història de Sant Jordi, van representar "La llegenda de Santa Jordina", una versió més moderna i divertida. Amb aquestes dues històries es van acomiadar fins al proper trimestre.

05-03-2018 · TALLER DE CONTES 2n. d'ESO:

La setmana passada el grup format per l'Aarón, l'Adam, l'Andrés, el Miguel i el Ji Hao van explicar el conte d'"El gat amb botes" amb titelles i el grup format per la Sana, el Benito, la M. Isabel, la María M i la Silvia van explicar el de "La llebre i la tortuga" tot disfressant-se.
Avui, el grup format per la Laura V, la Flaviana, la María R i la Nerea han representat el conte de "La rateta presumida" amb titelles: gat, ratolins, porc, gos... fetes per elles, les han cosit i els han quedat molt, molt bé. I, per últim, el grup format per la Marta, la Noelia, la Nicole, la Clara i la Jordina s'han disfressat i han representat una part d'"Alícia en el país de les meravelles".... Tant als fillols com a nosaltres, els padrins, ens han agradat moltíssim i, fins i tot, ens ha sobrat una estona i alguns hem llegit i, d'altres, hem jugat.

19-02-2018 · APADRINAMENT LECTOR

Avui, després d'unes setmanes de no veure'ns, els alumnes de 2n hem anat a l'aula d'Educació Infantil 3 anys i hem compartit una estona de jocs amb els nostres fillols i filloles: trencaclosques, de construcció, etc. fins i tot ens hem atrevit a jugar plegats amb cotxes, nines, cuinetes... Ens encanta estar amb ells!

( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 )