Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


02-05-2019 · Joc de Rol. Viure a l’època moderna 2n ESO

El passat dia 29 d’abril els alumnes de 2n d’ESO vam anar al museu d’història de Sabadell a fer l’activitat: Joc de rol de l’època moderna. En primer lloc vam fer una visita guiada per conèixer els principals fets històrics i socials que van definir l'època moderna i ens van aproximar al coneixement i respecte del patrimoni de la ciutat.
Posteriorment vam realitzar una activitat molt motivadora i divertida, on vam reproduir aspectes de l'organització social i política de l’època a través d'un joc de tauler, en el qual ens repartíem per grups que representen diferents estaments i realitzen una sèrie de proves relacionades amb la seva condició i amb el patrimoni d'època moderna de la ciutat. Una forma diferent de conèixer la nostra història més propera

11-03-2019 · TALLER DE CONTES 2n. d'ESO

Avui tres grups han explicat els tres últims contes d'aquest trimestre.
El primer grup format pel Sarmat, l'Abner, el Dereck i l'Ahmed els han representat "El flautista d'Hamelín" amb titelles fets per ells mateixos. El segon grup format per l'Aleix, l'Àlex R, el Biel, l'Óscar i el Roger els han representat "Hansel i Gretel" i, per últim, el Demian, l'Izan, l'Andrés, l'Àlex G i la Carmen els han explicat el conte de "La rateta presumida" amb titelles també fets per ells, els fillols i filloles s'han adonat que han de conèixer molt bé a la gent abans de prendre decisions perquè les aparences enganyen.

20-02-2019 · Visita de l'escriptora Gemma Pasqual i Escrivà

Aprofitant que els alumnes de 2n d'ESO van llegir el passat trimestre "Xènia, tens un WhatsApp" i va ser tot un èxit perquè a la gran majoria els va encantar, avui l'autora d'aquesta novel·la els ha fet una xerrada sobre aquest llibre i sobre la seva professió.
Ha estat una xerrada molt amena ja que després de presentar-se com a escriptora valenciana i que havia treballat com a analista de sistemes, va decidir fer un canvi i dedicar-se a escriure novel·les juvenils o infantils. Ha escrit "Marina", "L'últim vaixell", "Et recorde, Amanda", etc. i ha guanyat diversos premis. També escriu articles per a algun diari. Sobre les històries de la Xènia, la protagonista, ha explicat que ha fet tres llibres, però que ja no en farà més ("Xènia, tens uns WhatsApp", "Xènia, # keepcalm i fes un tuit" i "Xènia, estimar no fa mal") i que, ara, està escrivint una trilogia.
L'escriptora després de parlar del llibre i de la seva vocació literària, ha contestat les preguntes que li han fet els alumnes i li ha fet molta il·lusió perquè els ha vist amb ganes de saber moltes coses sobre llegir i escriure, i, per finalitzar la xerrada, ha signat exemplars de llibres i s'ha fet fotografies amb els alumnes. Ha estat una visita molt agradable perquè ha estat una escriptora molt propera als alumnes ja que, com ha dit ella, li interessa molt tot el que agrada i preocupa als nois i noies d'aquesta edat, raó per la qual tenen tant d'èxit les històries de la Xènia.

( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 )