Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


18-12-2014 · Rap de la convivència” 2n. d’ESO

Aquest trimestre, els alumnes de 2n. d’ESO vam fer un taller sobre tolerància, va consistir en escriure una lletra per a un rap que parlés de valors tan importants en la nostra societat com el respecte i la tolerància.
De totes les lletres escrites, entre moltes altres escoles de la nostra ciutat, van escollir un alumne del nostre centre: Mario Gemar. En Mario ha hagut d’anar al Casal Pere Quart i, amb altres nois i noies d’altres col•legis, han fet un nou rap de la convivència. Ahir, 18 de desembre, vam anar convidats a Ca l’Estruch per veure com havia quedat.
L’experiència del Mario ha estat la següent:
“El dia 18 vam anar a Ca l’Estruch per veure un vídeo on es veia l’experiència que vaig viure. Era un rap que parlava sobre la convivència.Vam anar molts col•legis dels quals van triar un o uns quants alumnes; jo, amb molta sort, vaig ser-ne un d’ells.
En primer lloc, vam anar al Casal Pere Quart on vam fer la lletra i ens vam conèixer tots, va anar tan bé que vam arribar a fer un grup de Whatsapp.
Una setmana després, vam anar a un estudi de gravació molt professional per enregistrar el rap, ens ho vam passar molt bé, i ara tots som amics.
El vídeo va agradar molt i, fins i tot, el va veure l’alcalde. Ha estat una de les millors experiències que he viscut”. Espero que a vosaltres també us agradi.

Anar o descarrega vídeos

28-11-2014 · Museu d'Història de Sabadell

El passat dia 27 de novembre els alumnes de 2n d'ESO vam anar al Museu d'Història de Sabadell a fer el taller: "Viure a l'època medieval". Després de descobrir com era Sabadell a l'Edat Mitjana i com neix la nostra ciutat a partir d'un mercat setmanal que es feia els dissabtes ( d'aquí ve el nostre nom: sabatum=Sabadello= Sabadell), els alumnes es van poder posar a la pell dels compradors i dels venedors de l'època, encunyant monedes per percussió, confeccionant el seu propi moneder amb teixits de l'època i descobrint quins eren els productes venuts, els sistemes de mesura i els d'intercanvi.

25-11-2014 · LES “CASES” DE SEGON D’ESO

En primer lloc vam haver de mesurar tots els plànols i fer el doble per a la maqueta.
En segon lloc, vam començar a passar-les a cartó i, després, vam pintar la casa al nostre gust.
I, en tercer lloc, vam muntar totes les parets de la casa i, a continuació, la teulada i vam acabar fent la decoració.
En definitiva, ha estat una experiència una mica complicada de portar a terme, però, sincerament, ha valgut la pena perquè hem après i ens ho hem passat molt bé.

Karina García, Mario Gemar i Ainhoa Tienda (2n. d’ESO)

( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 )