Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


17-11-2015 · Maquetes de 2n eso

Els alumnes de 2n d'ESO hem lliurat avui les maquetes de la casa que van començar al setembre. Ha estat una gran feina a fer, vam partir dels planells i, de mica en mica, hem "construït" les nostres vivendes. Podíem escollir entre dos models...cadascú ha triat la que més li agradava. Esperem que us agradin.

14-06-2015 · VISITA COCA-COLA

Gràcies a la participació d’un alumne de 2n. d’ESO al concurs de redacció en català de Coca-Cola, el Mario Gemar, vam poder visitar gratuïtament les seves instal·lacions ubicades a Martorelles. És la planta embotelladora més gran d’Europa, ocupa com uns cinquanta camps de futbol, immensa.
Primerament, en una sala una guia ens va explicar els orígens d’aquesta marca, el procés de producció des que com es crea una ampolla de plàstic, els components per crear el refresc fins que surt de la planta i tots els productes que embotellen. Per comprovar si els alumnes havíem estat atents a les seves explicacions i al vídeo que havíem vist van fer un concurs de preguntes i tres companys de classe (l’Alexander, l’Eva i el David Aguilar) les van encertar de seguida i es van emportar un regal. Després vam esmorzar i, a continuació, vam fer un llarg recorregut per tota la planta veient pas a pas el procés d’elaboració d’aquesta beguda. Finalment, ens van donar un obsequi de record i vam tornar a l’escola. Va ser una sortida interessant.

08-05-2015 · Sortida a la Protectora de Sabadell

El passat dimecres 6 de maig, els alumnes de 2n. d’ESO vam anar en autobús fins a la Protectora de Sabadell per tal de visitar les seves instal•lacions. Anteriorment, dues voluntàries havien vingut a l’escola per explicar-nos en què consisteix el voluntariat, què és la Protectora, com es pot apadrinar un gos, etc. Un cop allà, vam veure com tenen cura dels gossos i dels gats: la seva alimentació, la seva salut, però sobretot el seu benestar ja que tots els animals que hi ha allà han patit abandonament i, fins i tot, maltractament i s’ha de fer un gran treball perquè aquests se sentin el millor possible... Ens va agradar tant la visita que alguns ens estem plantejant la possibilitat d’apadrinar algun d’aquests gossos. Els alumnes de 2n. hem pres consciència que els animals també tenen sentiments i tenir-ne un implica ser responsable que hem fet una campanya de recollida de material: menjar, tovalloletes, mantes, raspalls, etc. per les aules d’ESO i tot el que hem recollit ho portarem a la Protectora per tal de contribuir en millorar la qualitat de vida d’aquests animals.

( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 )