Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


13-06-2017 · TALLER DE CONTES 2n. d'ESO

Avui tres grups hem explicat tres contes als nostres fillols i filloles. El primer grup format pel Marc Martínez, el Joel i l'Alejandro els hem explicat el conte de "La Caputxeta vermella", aquest, ja el coneixien i com que els agrada tant, els hem regalat un llibre de contes. El segon grup format pel Luciano, el Raúl, el Manel i l'Álex els hem explicat una història sobre dinosaures i, també els hem regalat el llibre i, per últim, el grup format per la Nerea i la Gisela els hem explicat el conte d' "El soldadet de plom", aquest no el coneixien, però els ha agradat molt la història entre el protagonista: el soldadet i la ballarina.

05-06-2017 · TALLER DE CONTES 2n. d'ESO

Aquesta tarda, tres grups de 2n. hem explicat contes als nostres fillols i filloles d'EI - 3 anys. El primer grup format per la Laura, la Marta, l'Érika i l'Aina els hem explicat "L'Olívia no vol anar a l'escola", amb aquesta història hem conegut una nena que a poc a poc va descobrint que l'escola li va agradant perquè aprèn i també perquè s'ho passa bé; el segon grup: el Mario Paredes, el David i la Lucía Chica els hem explicat la fantàstica història de Peter Pan i Campaneta tot fent servir el teatre de titelles i, l'últim grup format per l'Iván, la Lucía Palomino, la Judit i l'Oriol els hem explicat el conte de "La rateta presumida", amb aquest conte han vist com la rateta, després de diversos pretendents, s'acaba casant amb el gat...

30-05-2017 · TALLER DE CONTES 2n d'ESO

Ahir, a la tarda, el Marc Jiménez, el Mayckel, el Mario Durán i el Nico vam explicar el conte "Pastís per a enemics" als nostres fillols i filloles. El conte els va agradar perquè explicava que quan ens enfadem amb algú s'ha d'intentar arreglar el malentès, els nostres fillols ens van explicar que quan això els passa es demanen perdó i es fan un petó, ens va agradar molt que ens comentessin que ho fan d'aquesta manera, ens va fer tanta il·lusió  que els vam regalar una gominola a cada nen/a.

( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 )