Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


12-01-2017 · SORTIDA A LA PLANTA EMBOTELLADORA COCA-COLA

Avui, 12 de gener, els alumnes de 2n d'ESO hem anat a Martorelles a visitar les instal·lacions de la planta embotelladora Coca-Cola. La sortida ha estat interessant perquè ens han explicat la història d'aquesta emblemàtica beguda, el procés de producció d'aquesta des que elaboren l'ampolla de plàstic fins que surt envasada... Primerament hem estat en una sala i la monitora ens ha explicat el més important; a continuació, ha fet unes sis preguntes a les dues escoles assistents sobre el que havia explicat i el Manel, la Marta i l'Iván han encertat i s'han emportat una bossa de premi, després hem esmorzat i ens han convidat a una beguda i, finalment, hem vist tot el procés d'elaboració passejant per la part central de la planta. Ens hem quedat molt sorpresos perquè aquesta planta és una de les més grans d'Europa ja que ocupa uns 50 camps de futbol. Gràcies al nostre company, Dani Rivera, que ha participat en el Concurs de Redacció Coca-Cola, en castellà, hem pogut fer aquesta sortida.

08-11-2016 · APADRINAMENT 2n. d'ESO - INFANTIL 3 ANYS:

Ja hem fet la primera trobada per conèixer-nos! Els alumnes de 2n d'ESO ens hem convertit en padrins dels nens i nenes d'Infantil 3 anys. Va ser molt especial per a tots, després de saber quin/a nen/a apadrinarem al llarg d'aquesta etapa, vam ajudar-los a fer trencaclosques i, després, fins i tot, vam cantar una cançó plegats... Ens va agradar molt com a experiència i, a partir d'ara, ja estem preparats per ajudar-los en el seu aprenentatge, més endavant farem un taller de contes, ja us ho explicarem...

10-05-2016 · VISITA COCA-COLA

Gràcies a la participació d’una alumna de 2n. d’ESO al concurs de redacció en català de Coca-Cola, la Marta Vivo, vam poder visitar gratuïtament les seves instal·lacions ubicades a Martorelles. És la planta embotelladora més gran d’Europa, ocupa com uns cinquanta camps de futbol, immensa.
Primerament, en una sala una guia ens va explicar els orígens d’aquesta marca, el procés de producció des que com es crea una ampolla de plàstic, els components per crear el refresc fins que surt de la planta i tots els productes que embotellen. Per comprovar si els alumnes havíem estat atents a les seves explicacions i al vídeo que havíem vist van fer un concurs de preguntes i tres companys de classe (el Darío Cañadas, el Jonathan Escusa i l’Ahinoa Ramírez) les van encertar de seguida i es van emportar un regal. Després vam esmorzar i, a continuació, vam fer un llarg recorregut per tota la planta veient pas a pas el procés d’elaboració d’aquesta beguda. Finalment, ens van donar un obsequi de record i vam tornar a l’escola. Va ser una sortida interessant.

( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 )