Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


05-05-2015 · Crèdit de Síntesi 2n. d’ESO

El passat dilluns 27 d’abril la classe de 2n. d’ESO va anar a Granera (Cal Taulís) per tal de fer l’estada del Crèdit de Síntesi. Aquest curs el tema gira entorn del tema de l’aigua. El primer dia ens vam dividir en dos grups: un visitava les instal•lacions de la depuradora de Moià i, l’altre, anava al rocòdrom. Després, vam anar a Cal Taulís i, a la tarda, vam estar fent diversos tallers: construir una minidepuradora casolana, experimentar descalços tot plantant patates a l’hort i, fins i tot, ens vam atrevir a munyir la Tina... quina feina vam tenir, buf! I, l’endemà, després d’esmorzar, aprofitant el bon dia que feia, vam anar a la riera per fer un taller per tal d’estudiar els invertebrats que hi viuen, i un cop acabat vam dirigir-nos al pantà on vam dinar...
Ens ho vam passar tan bé que no ens vam adonar que havien passat els dos dies i que ja estàvem a l’autocar per tornar cap a casa... Ha estat una bona experiència que no oblidarem!
Mes fotos a galeria

18-02-2015 · -Els alumnes de 2n. d’ESO marxem de viatge...

A l’àrea de Llengua Catalana estem treballant les característiques del text informatiu i els alumnes han fet un díptic o un tríptic sobre un viatge que ells han escollit lliurement. Prèviament han hagut d’obtenir la informació a partir d’un catàleg d’una agència de viatges i, individualment o en grup, han muntat el viatge: durada, itinerari, preus, condicions, etc. Els han quedat uns díptics que semblen de veritat... Comproveu-ho!

20-01-2015 · ELS CAVALLS DE 2n. d’ESO

Aquesta vegada el treball pràctic de Tecnologia ha estat un cavall fet amb taps de suro. Hem hagut de tallar-lo amb una serra i per muntar-lo hem utilitzat escuradents. Hem utilitzat una pistola per enganxar les diferents peces i, a continuació, l’hem pintat, li hem dibuixat els ulls, li hem posat les potes i el balancí de fusta. I, per acabar, la crinera, la cua i les regnes.
Els cavalls han quedat molt bé, ho podeu comprovar a les fotografies, el del David Aguilar ha estat el més gran de tota la classe ja que ell l’ha fet amb rotlles de cartró. Tots han quedat molt bé.
Ha estat una experiència guai...

Ainhoa Tienda

( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 )