Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


29-02-2016 · ELS ALUMNES DE 2n. D'ESO MARXEM DE VIATGE:

Per tal de treballar els textos explicatius, els alumnes de 2n. d'ESO hem fet uns díptics o tríptics explicant un viatge, aquests els hem fet individualment o bé en grup. Cadascú ha hagut de buscar informació sobre un destí (un país o més d'un o bé d'un continent) i elaborar l'itinerari, incloent tot tipus d'informació: dies d'estada, visites, preus, fotografies, etc. Han quedat molt bé! Aquí en teniu una mostra.

01-12-2015 · Visita del escritor Arturo Padilla de Juan a 2n d'ESO

Este lunes hemos recibido la visita del escritor Arturo Padilla de Juan, autor de la novela Supervivientes detrás de las cámaras, lectura obligatoria de la asignatura de Lengua Castellana. El novelista nos ha explicado que a los 16 años ganó el Premio Jordi Sierra i Fabra que le permitió cumplir uno de sus sueños: escribir historias. Desde entonces ha publicado ya 7 libros en distintas editoriales.
Nos ha hablado del proceso de creación del libro y de cómo le surgió la idea a partir de una anécdota ocurrida en el concurso de TV “La selva de los famosos” que se emitió hace unos años.
Arturo Padilla también nos ha dicho que para él ser escritor es un hobby puesto que de momento no vive de la literatura, sino que es profesor de Lengua castellana.
Los alumnos han tenido la oportunidad de hacerle preguntas sobre su faceta de escritor y sobre la novela que se han leído y que, por cierto, ha gustado mucho.
Antes de finalizar la charla, Arturo nos ha avanzado el argumento de su última novela Nadar o morir que trata el tema del bullying.
Ha sido una experiencia muy interesante. ¡No siempre tenemos la suerte de tener un escritor en el aula!

Bloc d'Arturo Padilla

24-11-2015 · SORTIDA A CA L'ESTRUCH: TALLER DE CIRC:

Avui, 24 de novembre, els alumnes de 2n. d'ESO hem anat a Ca l'Estruch. Dos monitors que treballen en el món del circ ens han ajudat al coneixement del propi cos mitjançant el joc i els entrenaments, l'espontaneïtat, la coordinació... hem fet exercicis d'escalfament i tot seguit hem fet tres grups per fer diferents activitats: tombarelles, trapezi, xanques, pilota d'equilibris, etc. ens ho hem passat tan bé que, fins i tot, hem pogut repetir... El que més ens ha agradat és que ens hem hagut d'ajudar, com deia la Marta, la monitora, ens hem hagut de "cuidar" els uns als altres com diuen els artistes del circ. Per acabar, hem fet exercicis d'estiraments i hem pogut fer preguntes als monitors. Ha estat una experiència molt entretinguda, divertida i interessant.

( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 )