Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


28-05-2019 · FIRA MEDIEVAL SERVATOR 2019

Per segon any consecutiu, els alumnes de 2n d'ESO han organitzat una gran fira medieval per a tota l'escola, amb tallers d'artesans de tot tipus ( alquimistes, sastres, flequers, ferreters...) arlequins, capellans, trobadors, jocs de l'època, teatre...que han fet gaudir de valent a tots els nens i nenes de l'escola. La rebuda per part del trobador donava pas a un gran ball medieval i la benedicció per part dels monjos. Moltes Felicitats alumnes de 2n estem enormement orgullosos de la vostra gran feina d'equip.

Anar a Fotos i video

27-05-2019 · TALLER DE CONTES 2n. d'ESO

Avui dos grups d'alumnes de 2n d'ESO han explicat un parell de contes als seus fillols i filloles d'EI-3 anys. El primer grup format per la María Fenoy, la Noa, la Nerea i la Nayra els han explicat "La llebre i la tortuga" amb el qual s'han adonat que un no pot refiar-se de les pròpies virtuts i ha de treballar de valent i, el segon grup format pel Marc, la Laia, la Júlia, l'Eder i la Marta han representat la coneguda història de "Blancaneu". Ha estat divertit perquè els nens i nenes d'EI - 3 anys han estat molt atents i han participat força...

04-05-2019 · VISITA DE L'ESCRIPTOR ARTURO PADILLA DE JUAN

El passat dijous, l'escriptor Arturo Padilla de Juan va fer la xerrada del llibre de lectura que han llegit aquest trimestre els alumnes de 2n d'ESO: "Presoners del mar", lectura que els ha encantat.
Primer, els va explicar que poden participar en un concurs de booktràilers i, tot seguit, els va explicar que la història se li va acudir a partir d'una anècdota real: un conegut va quedar atrapat fent immersió a pulmó. Els alumnes estaven tan interessats en els seus llibres que també li van fer preguntes d'un altre llibre seu que també han llegit "Nadar o morir". I, per acabar, va fer-se una foto amb tots els alumnes i els va signar els llibres.
És un plaer que vingui a la nostra escola perquè connecta molt bé amb tothom, fins i tot, al seu blog apareix la foto i comenta que li ha encantat visitar-nos, que el Servator és com si fos la seva segona casa perquè sempre nota la il·lusió i l'energia dels nois i noies quan hi ve. Està encantat que hi hagi alumnes que s'hagin llegit tres llibres seus, però, sobretot, va quedar molt sorprès quan un alumne li va explicar que s'ha llegit set dels seus vuit llibres.
Esperem que el curs que ve ens torni a visitar i, sobretot, tothom està esperant que surti la segona part de "Presoners del mar" per tal de poder-la comentar amb ell...

( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 )