Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


01-04-2019 · LA SEGONA REPÚBLICA I LA GUERRA CIVIL A TWITTER?

Com seria la 2a República Espanyola si hagués hagut twitter? Com opinarien, el dia a dia, els personatges principals d’aquesta etapa a través d’aquesta xarxa social? Si sou usuaris de twitter i coneixeu aquesta xarxa social teniu l’oportunitat d’entrar a uns perfils prou interessants i seguir el curs d’aquesta etapa de la història d’Espanya d’una forma molt divertida. Personatges com: @gilServator ( Gil Robles) @largoServator ( Clara Campoamor) @Jservator ( José Sanjurjo) @Eservator ( Emilio Mola Vidal) @LluisErc ( Lluís Companys) @Lservator ( La Pasionaria) @AzanaPsoe ( Manuel Azaña) @Bservator ( Buenaventura Durruti), entre molts d’altres han cobrat vida de la mà dels alumnes de 4t d’ESO i ens van avançant els esdeveniments més importants de la 2a república Espanyola. Us animem a seguir els nostres perfils i comentar si fa falta, entre tots aprendrem molt i ens ho passarem d’allò més bé!

20-03-2019 · Taller de què parlem quan parlem de drogues?

Els alumnes de 4t han dut a terme un taller de drogodependència, “De què parlem quan parlem de drogues?”, que ha consistit en la visualització d'un vídeo sobre alcohol, tabac i cànnabis creat a Sabadell, i seguidament, els nois i noies, s’han distribuït en grups per realitzar diferents activitats on s’han treballat específicament:

• Mites i tabús en relació a l’alcohol, tabac, begudes energètiques, cànnabis.
• Interessos econòmics darrere el consum d'alcohol, tabac i cànnabis per part del jovent.
• Reforç del no consum d'alcohol i d'altres drogues en ambients de festa. Reflexió sobre canvis en actituds i comportaments relacionats amb el consum d’alcohol.

Amb aquest taller es pretén, sobretot, informar l’alumnat sobre les característiques i els efectes del consum d'alcohol, tabac i cànnabis; facilitar reflexions sobre els motius de consum d'aquestes substàncies addictives per part del jovent i sobre la publicitat utilitzada per a promocionar-ne el seu ús; contribuir a fomentar l’esperit crític de les persones joves a l’hora de prendre decisions relacionades amb el consum de drogues; i reforçar el no consum d'alcohol o d'altres drogues en ambients de festa i reflexionar sobre canvis, en actituds i comportaments, relacionats amb el seu consum.
Ha estat un taller interessant, molt didàctic, dinàmic i necessari per aclarir qüestions molt importants relacionades amb l’ús i abús de l’alcohol i drogues, per desmuntar falses creences i aclarir dubtes.

13-03-2019 · Ràdio Barcelona

Avui 13 de març, els alumnes de 4t hem anat a ràdio Barcelona a veure el funcionament de la cadena més important de l'estat. Hem visitat els estudis de Maxima fm, Los 40, Cadena Ser, Cadena Dial i m80. Hem conegut com funciona la ràdio per dins (redacció, departament de publicitat i màrqueting), hem gravat una falca publicitària i fins i un petit programa de ràdio. Hem assistit en directe al programa musical de Los40 amb el locutor i DJ Hector Ortega i al programa d'humor i actualitat Espècies protegides. Una experiència única i molt gratificant.
Us deixem els audios de les gravacions!

Anar a audio

( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 )