Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


31-03-2017 · TALLER DE CONTES: 4t. d'ESO

Ahir, dijous, vam tornar a P5 i l'Alexander, el David, el Dylan i el Bruno els hem explicat amb titelles fetes per nosaltres mateixos una història on sortien dinosaures, micos, meteorits, etc. I, a continuació l'Alexi, el Mario Ruiz i l'Abel els hem explicat el conte de L'Aneguet lleig. Aquí teniu una mostra de com ho hem fet.

16-03-2017 · TALLER DE CONTES: 4t. d'ESO - EI-5 anys

Avui, després d'uns quants dies sense poder anar a veure els nostres fillols/es, hem pogut compartir amb ells/es una estoneta. Després del pati, els hem explicat dos contes: l'Eva, el Miqui, i la Maria han explicat una història d'en Teo, aquest explicava una aventura amb el seu gos i, l'altre conte que els hem explicat era: "El petit ós i les abelles", explicat per l'Adrián, la Fernanda, l'Anna i l'Ainhoa... Tots ens ho hem tornat a passar molt bé...

08-03-2017 · "Em reconeixerà el petitó?"

Els alumnes de 4t d'ESO vam tenir la gran sort de rebre a dos representants de l'associació L’Amical de Mauthausen i altres camps i de totes les víctimes del nazisme d’Espanya, que agrupa als exdeportats republicans dels camps de concentració dels nazis, així com els familiars i amics, tant dels supervivents com dels deportats assassinats als camps.
Els testimonis de dos homes orfes de pare com a conseqüència dels assassinats sistemàtics que es van produir als camps de concentració han deixat a la classe totalment glaçada. Quin crim havien comès els seus pares? - va preguntar un. Ser membres del partit Socialista i haver participat a la guerra civil al costat del bàndol republicà. Després d'exiliar-se i ser maltractats pels francesos, reclosos a camps de refugiats al sud de França, van caure a mans dels alemanys i deportats als camps de la mort nazis.
En Gibert ens llegia la carta que el seu pare va enviar a la seva mare en la que es preguntava. " Em reconeixerà el petitó?". Ell era molt petit, no recorda gaire el seu pare... però ha dedicat la vida a mantenir ben viu el seu record.
Un homenatge doncs a la memòria de tots i totes aquells que van viure i lluitar durant la guerra civil, a la pau i a continuar lluitant perquè els grans errors del passat no es tornin a produir. Abans de concloure una última pregunta: Quins ajuts per part del govern han tingut per intentar recuperar la memòria d'aquestes víctimes? Següent pregunta!

( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 )