Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


03-03-2017 · VISITA GISELA POU – 4º ESO

El viernes 17 de febrero, los alumnos de 4º recibimos la visita de la escritora Gisela Pou, autora del libro La joven de la medianoche, lectura obligatoria en lengua castellana del primer trimestre.
Nos habló de sus inicios como escritora y de la novela, que está basada en hechos reales.
El argumento es el siguiente: Gertrud Grass fue una de las catadoras de la comida de Hitler (en el libro, el Líder) durante la Segunda Guerra Mundial. Setenta años más tarde, Sira Burg, la protagonista, viaja a Berlín en busca de la nonagenaria Gertrud para darle un mensaje de su abuela. En Berlín su vida va a cambiar y se dará cuenta de que nada es lo que parece.
Gisela Pou también es guionista de series de TV3 aunque nos comentó que le gusta más su faceta de escritora de novelas porque es donde se siente más libre ya que como guionista está sujeta a la opinión de muchas personas y no siempre puede hacer lo que realmente quiere.
Al final de la charla, Gisela Pou nos firmó los ejemplares del libro.
Se trata de una persona muy cercana, abierta y activa que nos animó a leer y escribir. La charla fue muy interesante.

09-02-2017 · Taller de contes:

Avui, la Yaiza, la Laia, la Noelia i la Carla els hem explicat un conte als nostres fillols d'Educació Infantil - 5 anys. Els hem explicat les aventures d'un ós molt simpàtic que es diu Tito: "Tito es diverteix a la tardor". En aquest conte Tito descobreix elements d'aquesta estació de l'any, però es perd i altres animals l'han d'ajudar a trobar el camí... Mireu com ens ho hem passat!!!

27-01-2017 · CLOENDA XESI

Els alumnes de 4t d’ESO hem anat al Centre Cívic de Can Rull per assistir a l’acte de cloenda de la Xarxa Educativa Solidària Intercultural (XESI) d’aquest curs.
Enguany el repte ha consistit en recollir diners per dotar d’instruments musicals a una escola de Guatemala. La música és important per a la integració dels infants i per a la seva formació.
S’han aconseguit 800 € en les diferents activitats que s’han portat a terme al llarg del primer trimestre. Els diners els ha recollit el director de l’ONG Vida i Pau.
Ens han donat un diploma als qui hem participat directament en el projecte: el Dylan Aristizábal, l’Anna Pastor, el Mario Ruiz, la Laia Sans, el Carlos Sobrino i l’Ainhoa Tienda.
Ens fa il·lusió compartir un escrit on exposem el que ha suposat per a nosaltres participar en aquests dos cursos (3r/4t d’ESO) a la XESI:
“Participar a la XESI ens ha servit per conèixer els valors de la vida com la responsabilitat, la solidaritat, el respecte, l’empatia i, sobretot, ens ha estat útil per saber d’altres realitats, cultures i costums diferents als nostres. Ens hem adonat que fent un petit esforç aconseguim ajudar a molta gent. Hem donat, però també hem rebut!”

Dylan, Anna, Mario, Laia, Carlos i Ainhoa

( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 )