Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


10-05-2017 · VISITA A RÀDIO BARCELONA 4T D'ESO

Avui 10 de maig de 2017 els alumnes de 4t hem anat a ràdio Barcelona a veure el funcionament de la cadena més important de l'estat. Hem visitat els estudis de Maxima fm, Los 40, Cadena Ser, Cadena Dial i m80. Hem conegut com funciona la ràdio per dins (redacció, departament de publicitat i màrqueting), hem gravat una falca i fins i tot ens han fet una entrevista. Per últim hem assistit en directe al programa musical de Los40 amb la locutora i DJ Neus González. Una experiència única i molt gratificant. 

02-05-2017 · TALLER DE CONTES (4t. d'ESO):

El passat dijous els alumnes de 4t. vam tornar a veure els nostres fillols/es per explicar-los un altre conte. L'Iván Tubella, el Jorge, l'Arnau i l'Andrea els vam explicar "Els oblits de Franklin", un conte on intervenien diversos animals: una tortuga, un castor, un talp, etc. Després d'aquest conte que els va agradar molt, els nostres fillols/es, amb l'ajuda de la seva professora ens van cantar una cançó que parlava dels mesos de l'any... Va estar molt bé!

04-04-2017 · L’auca del senyor Esteve

À l’àrea de Literatura Catalana hem treballat el modernisme i, més concretament, el teatre modernista. L’autor més representatiu d’aquesta època va ser Santiago Rusiñol. Aquest escriptor va fer una crítica de la societat burgesa barcelonina que no acceptava els artistes. A la seva obra “L’auca del senyor Esteve” explica com un matrimoni (l’Esteve i la Tomasa) dediquen la seva vida al seu negoci: una merceria, la situació canvia quan tenen un fill, el Ramonet, i aquest els diu que no vol portar el negoci familiar, sinó que vol ser artista (escultor), això provoca un gran daltabaix familiar ja que el pare tenia l’expectativa que el seu fill continuaria la tradició, però al final, el pare acaba acceptant la decisió del fill i l’ajuda econòmicament. Aquí teniu unes quantes auques fetes per alumnes de 4t, els han quedat molt bé...

( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 )