Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


15-11-2017 · Drets inhumans

El 10 de desembre de 1948, l'Assemblea General de les Nacions Unides, va aprovar i proclamar la Declaració Universal dels Drets Humans. Es tracta d'un document de trenta articles en què se subratllen els drets humans considerats bàsics i que s'apliquen, sense excepció, a tots els éssers humans. Entre ells trobem drets com el de la vida, dret a no patir tractes inhumans i degradants, dret a no ser sotmès a treballs forçosos, dret a l'educació, dret a circular lliurement, dret d'asil... Fins aquí la teoria explicada a classe.
Els alumnes de 4t d'ESO van fer un treball d'investigació, recerca i crítica sobre el respecte a aquesta declaració gairebé 69 anys després. El resultat és desolador: centenars de milions de casos en què són vulnerats els drets humans. Els vídeos que trobareu a continuació, avisem que poden ferir sensibilitats i això és el que volem, estan fets pels alumnes com a resultat de la seva tasca d'investigació, sense filtres, sense censura...Felicitats a tots i a totes per la gran tasca que heu fet!!!

Anar a videos

23-10-2017 · APADRINAMENT LECTOR 4t. d'ESO - EI 5 anys

Avui els alumnes de 4t. d'ESO hem anat la classe d'EI- 5 anys per veure els nostres fillols/es... Avui hem fet una petita trobada per veure'ns i preguntar-los com els ha anat l'estiu... Ha estat emocionant observar com se'n recordaven de nosaltres. El proper dia compartirem una estona de lectura i de jocs.

13-06-2017 · TALLER DE CONTES 4t. d'ESO

Aquest matí, tres grups hem explicat tres contes als nostres fillols i filloles. La María i l'Eva els hem explicat una història que parlava de les fruites: "En Naïm s'ha descolorit" i els hem regalat fruites fetes per nosaltres. El segon grup format per l'Alexander, el David, el Dylan i el Bruno els hem explicat una versió moderna d' "Els tres porquets", els hem explicat el conte, però eren tres porquets que construïen les cases amb l'ordinador, el nostre conte es titulava "Els tres porquets informàtics" i, l'últim conte ha estat "L'assemblea dels ratolins" i l'Iván, el Jorge, l'Arnau i l'Andrea els han representat amb titelles el problema que tenien uns ratolins amb un gat. Ens ho hem passat molt bé!!!

( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 )