Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


01-12-2016 · Treballs audiovisuals drets dels infants 4t d’ESO:

En motiu de la commemoració dels drets dels infants del passat dia 20 de novembre, els alumnes de 4t es van convertir en “activistes” per denunciar la vulneració sistemàtica d’alguns d’aquests drets en moltes parts del planeta i que afecta a milions de nens. En aquest espai us pengem algunes mostres d’aquests treballs audiovisuals amb el macking off corresponent.

Anar a videos

23-11-2016 · VISITA UAB 4t ESO

El dimecres 16 de novembre, els alumnes de 4t d’ESO vam anar a visitar la UAB. Quan vam arribar vam tenir una estona per esmorzar a la Plaça Cívica i en acabar vam iniciar la visita.
La persona que ens va fer de guia ens va explicar el que faríem. A continuació, ens va ensenyar unes revistes amb la informació dels diferents graus que es poden estudiar a la UAB. Cadascú de nosaltres va poder agafar les que més ens interessaven.
Després vam anar a agafar un autobús que ens va fer un recorregut per tot el recinte de la universitat. Vam passar per les diferents facultats, biblioteques i altres edificis vinculats a la UAB, com per exemple, l’Hospital Veterinari que és un dels més grans d’Europa i en el qual poden atendre animals grans com cavalls, vaques... També ens van dir que la Biblioteca de Socials està oberta els 365 dies a l’any les 24 hores. Vam passar per la vil·la universitària on viuen estudiants i professors i que es va fer l’any 1992 en motiu de les Olimpíades de Barcelona, va ser aquí on es van allotjar els policies encarregats de la seguretat.
Un cop fet el recorregut, vam anar a la Facultat de Comunicació i allà ens van passar un audiovisual on s’explicava, entre altres coses,com accedir a la universitat, les beques i ajuts que s’ofereixen per poder estudiar-hi, el funcionament de les notes de tall, etc. i vam poder resoldre dubtes.
Per finalitzar la visita, vam tornar a la Plaça Cívica passant per l’interior de la Facultat de Filosofia i Lletres.
Les professores ens van deixar temps lliure i cap al migdia vam agafar el tren de tornada a Sabadell.

Una sortida molt interessant!

10-11-2016 · APADRINAMENT 4t. ESO - INFANTIL 5 ANYS

Avui els alumnes de 4t. d'ESO hem conegut als nens i nens d'Infantil 5 anys. Ha estat molt divertit, de seguida que ens han presentat, ens hem posat al seu costat i ens han explicat un conte que han llegit a classe, i nosaltres els hem ajudat quan ho han necessitat... Ha estat molt enriquidor per als dos o tres, ja que en algun cas, dos alumnes de 4t apadrinem a un/a nen/a. Creiem que ha estat una experiència molt positiva i la volem repetir les vegades que calgui. Ha estat un èxit com es pot veure a les fotografies...

( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 )