Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


27-10-2016 · ACTIVITATS OCTUBRE – 4t ESO

Aquest octubre els alumnes de 4t d’ESO han assistit a dues activitats molt interessants:

“Conducció: prevenció i seguretat”
La xerrada va ser impartida per policies municipals que van donar a conèixer a l’alumnat els diferents elements de seguretat tant en ciclomotor, motocicleta o cotxe, i conscienciar-los dels riscos, tant a nivell legislatiu com d’accidents, que comporta conduir sota els efectes de l’alcohol i drogues. Al finalitzar la sessió, els policies van repartir uns punts de llibre on es detalla la importància de portar casc per tal d’evitar lesions greus en cas d’accident.

“Game over, no te la juguis”
Un altre dia, una jove afectada de lesió medul·lar va fer una xerrada a la classe per sensibilitzar els alumnes sobre les conseqüències irreversibles que pot tenir qualsevol traumatisme produït per un accident. La Mireia va explicar el seu cas particular: ella anava de copilot en una moto quan van tenir una topada que li va produir lesions greus que la van deixar en cadira de rodes. Durant la xerrada es va insistir molt en la importància de la prevenció. Al final de l’activitat, es va repartir als alumnes unes enganxines.

06-10-2016 · ELS REFUGIATS

Avui ens han vingut a fer una xerrada des de la Comissió Catalana d'Ajuda al Refugiat. Aquesta activitat emmarcada dins del projecte sobre els refugiats que estem treballant a 4t d'ESO, ens ha donat a conèixer la situació de les persones refugiades, la situació de conflicte dels seus països d'origen, les seves vivències i experiències com a activistes de la defensa dels Drets Humans, les tasques que desenvolupen des de l'exili, i la situació de la institució d'asil al nostre país a través del seu testimoni.
També hem comptat amb el testimoni de l'"Ali" un noi d'origen camerunès que va arribar a Catalunya l'any 2011 i ens ha explicat de primera mà les seves vivències i l'odissea que va patir per arribar fins aquí. L'"Ali" ens ha ensenyat a creure en nosaltres mateixos i a seguir lluitant pel que volem amb un únic secret...un somriure!

31-05-2016 · VISITA A RÀDIO BARCELONA 4T D'ESO.

Avui 31 de maig de 2016 els alumnes de 4t hem anat a ràdio Barcelona a veure el funcionament de la cadena més important de l'estat. Hem visitat els estudis de Maxima fm, Los 40, Cadena Ser, Cadena Dial i m80. Hem conegut com funciona la ràdio per dins (redacció, departament de publicitat i màrqueting), hem gravat una falca i fins i tot ens han fet una entrevista. Per últim hem assistit en directe a la gravació del programa "Especies protegides" i del programa de Especialistas Secundarios OH! M LOL. Una experiència única i molt gratificant. Avui hem escoltat el nom del SERvator a nivell nacional!!!


Cliqueu per veure el video

( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 )