Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


22-05-2014 · "L'auca del senyor Esteve"

Els alumnes de 4t, a l'assignatura de Literatura Catalana, han fet una versió personal de "L'auca del senyor Esteve" de Santiago Rusiñol. Una auca és un conjunt d'imatges acompanyades d'un text curt, sovint rodolins, que es refereixen a diferents episodis d'una història. "L'auca del senyor Esteve" que consta de quaranta-vuit vinyetes és una caricatura humorística de la vida del senyor Esteve, un burgès, amo d'una botiga de vetes i fils, "La Puntual" i que mostra el conflicte entre pare que vol que el seu fill continuï el negoci familiar i fill que no vol i decideix ser artista, fet que passava sovint en aquella època. El text original està escrit en el català propi de finals del segle passat. Els alumnes han fet una adaptació i han quedat així de bé!

Cliqueu per veure L'auca

08-04-2014 · Water Tower

The class of 3r ESO went to the Water Tower. First, we waited in the park nearby and we had breakfast there. Then we met the guide, we entered the tower, and she told us about its function: distribute water from Ripoll river to the city of Sabadell. Next, we went up the winding staircase to the viewpoint and we saw wonderful views of our city. (written by Erika Baena)

02-04-2014 · casa duran

El dimarts 1 d'abril els alumnes de 4t d'ESO van visitar la Casa Duran, al centre de Sabadell. La construcció de la casa la va iniciar Feliu Duran l'any 1578 i actualment és propietat de l'Ajuntament de Sabadell. La guia ens va explicar com obtenien i emmagatzemaven el vi, com feien i comercialitzaven sabó i també vam visitar la planta noble i residencial, que és on feia vida la família. Cal dir que tota la visita va ser en anglès.

( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 )