Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


24-05-2017 · PICASSO VA NÉIXER A SABADELL I ESTÀ ENTRE NOSALTRES!

Els alumnes de 4t d'ESO vam transformar quadres famosos a l'estil cubista. L'experiència ha estat molt bona en general amb molt bons treballs, però el que ens ha deixat a tots meravellats ha estat la transformació a estil cubista que ha fet la Yaiza Peña del quadre de Delacroix "La llibertat guiant al poble". Sense paraules...

18-05-2017 · APADRINAMENT LECTOR 4t. d'ESO:

Avui, els alumnes de 4t. d'ESO hem anat a veure els nostres fillols/es per tal de començar a preparar la cloenda de final de curs, sembla mentida que estigui a punt d'acabar el curs, però és així... Fins i tot hem tingut temps de compartir una estona de lectura, els nostres fillols /es ens han demostrat que estan molt motivats en llegir, ens han llegit contes i ho han fet molt bé, de veritat... Esperem continuïn així!

10-05-2017 · Eliminem estereotips!

Els prejudicis i estereotips vinculats a la immigració, a la diversitat cultural, en general, juguen un paper determinant en la configuració d’un entorn més o menys procliu a la bona convivència intercultural i a la prevenció de la discriminació i el racisme. Els rumors constitueixen un dels canals més potents de difusió i consolidació d’aquests prejudicis i estereotips, reforçant les actituds hostils respecte la diversitat cultural i certs col•lectius. Els alumnes de 4t d'ESO dins l'assignatura d'ètica hem dut a terme un projecte per intentar desmitificar i trencar amb tots aquests estereotips i falsos rumors que corren sobre la immigració. Per grups hem buscat informació objectiva i rigorosa per fer front a un seguit d'etiquetes que corren entorn de la immigració. La recerca dels alumnes, contrastada i objectiva, ha estat molt productiva i ens ha permès elaborar l'audiovisual que us mostrem a continuació. Un gran projecte d'equip que com sempre ha rebut el gran suport de la Marina Parra que ha elaborat el vídeo amb el suport dels seus companys d'informàtica.

Anar a video

( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12 - 13 - 14 - 15 - 16 - 17 - 18 - 19 - 20 - 21 - 22 - 23 - 24 )