Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

14-11-2023 · FUM, MÀQUINES I ACCIÓ


Avui 14 de novembre, els alumnes de 4t hem investigat els efectes de la revolució industrial a Catalunya a través de les peces exposades al Museu i dels cinc personatges que els alumnes han creat, fidels a l'època. Un obrer, un burgés, una minyona, el fill d'una família burgesa, un nen i una nena obrers....
Aquesta activitat que hem realitzat al Museu d'història de Catalunya ha constat d'una senzilla explicació introductòria per part de l’educadora i en un treball de recerca d'informació per elaborar les característiques pròpies del seu personatge, per després presentar-lo, tot creant una bona pel·lícula històrica amb uns experts assessors que han conegut com era exactament la vida a l’època: vapor, carbó, soroll de màquines, moviment anarcosindicalista i una mica de renaixença.
Una magnífica i enriquidora experiència que ens ha apropat a la Catalunya industrial de finals del segle XIX. Després hem voltat per la Rambla, Plaça Catalunya, catedral de Barcelona.... hem acabat molt cansats però aprofitant el bon temps que encara fa!!