Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


05-11-2015 · Urà i els seus satèl·lits

A 1r d'ESO estem treballant el sistema solar i l'univers. L'Aina, la Laura, la Marta i el Mario han treballat el planeta Urà i els seus satèl.lits.

06-02-2015 · SORTIDA A CA L’ESTRUCH

El passat dijous 5 de febrer, els alumnes de 1r d’ESO vam anar a ca l’Estruch a fer un “taller de circ“.
Per començar a escalfar el cos vam jugar a diversos jocs d’equip, com el “Zip Zap” i el “joc de l’hospital”. Acabat l’escalfament ens van ensenyar en què consistia el Taller que anàvem a fer i com serien les activitats.
Les professores del taller es deien Marta i Serena i van explicar-nos que faríem tres “estacions”: la del trapezi, la d’equilibri i la d’acrobàcies.
La Serena ens va ensenyar la part de l’equilibri: ens va explicar com utilitzar una pilota gran i dura per pujar-nos a sobre d’ella, també ens va comentar com utilitzar les xanques i com mantenir l’equilibri en una tauleta de fusta a sobre d’un cilindre. Aquí l’Arnau va triomfar!!
També ens va explicar la part d’acrobàcies on fèiem tombarelles, rodes, la “croqueta”... divertidíssim!!!
La Marta ens va explicar com pujar al “trapezi”, com subjectar-nos bé i com fer algunes figures. El Roberto va deixar-nos bocabadats amb les seves figures!
Després de les activitats vam fer estiraments per tal d’evitar de tenir cruiximents.
Ens ho hem passat molt bé i hem demanat al profe Xavi de tornar-hi l’any vinent!!!

Maria Oriol Fernández

10-12-2014 · FEM PIGMENTS 1r d'ESO.

El passat dia 10 de desembre els alumnes de 1r d'ESO vam anar al Museu d'Història de Sabadell per conèixer els aspectes claus de la vida a la prehistòria. Hem refrescat conceptes treballats a classe, com la forma de vida, l'evolució, les eines que empraven... i gràcies a les diapositives, hem pogut veure un munt de pintures rupestres i gravats que després de tants anys encara formen part del nostre patrimoni històric. Aquestes importants fonts ens permeten endinsar-nos en aquella època i saber com vivien els nostres avantpassats.
La part més divertida de la visita ha vingut després, quan ens hem posat a la pell dels humans de la prehistòria, hem fet pintures rupestres amb pigments naturals. Una gran experiència d'història experimental que ens ha fet conèixer encara una mica més, els nostres avantpassats.

( )