Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


20-01-2017 · Trabajando el cómic

Estos días hemos estado trabajando el cómic en la asignatura de Castellano: la combinación de imágenes y texto dialogado; los globos o bocadillos, el delta o rabillo, los cartuchos; recursos expresivos y visuales. También hemos estudiado los pasos a seguir para elaborarlo y nos hemos puesto manos a la obra. ¡Os mostramos nuestras creaciones!

13-10-2016 · EL SISTEMA SOLAR

Els alumnes de 1r d’ESO estem treballant el tema de l’Univers i el Sistema Solar a classe de ciències.
Hem decidit fer un projecte sobre els planetes del Sistema Solar. Per tal de dur-lo a terme hem fet equips i cadaun ha treballat un dels planetes. Amb tot un dels equips ha fet el Sol, com a estel central del nostre sistema.
Tots hem fet una exposició oral davant la classe per compartir allò que hem après. Per tal de fer aquestes explicacions ens hem ajudat de murals i algunes reproduccions fetes amb diferents materials, com podeu veure en les fotografies.
Ha estat molt interessant el fet que fóssim nosaltres mateixos els encarregats d’explicar els planetes als nostres companys.

02-06-2016 · NOTES MUSICALS QUE ARRIBEN AL COR!

L'alumne Mario Paredes de 1r d'ESO ens ha regalat diverses peces musicals tocades a piano que han emocionat a companys i professors. El talent que Mario demostra tenir cap a la música, es transmet aquells que hem tingut el plaer de poder-lo escoltar tocant el piano. L'afinada oïda musical innata que té, la capacitat d'improvisació amb què compta, les classes rebudes de solfeig i instruments des de fa anys, la seguretat per actuar davant un públic, i la seva capacitat de fer una de les coses que millor sap fer... fa que Mario Paredes sigui un virtuós del piano i de la música. Moltes felicitats Mario per la teva actuació! I gràcies per fer-nos arribar aquestes dolces notes musicals!

( )