Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


01-05-2018 · PROJECTE 1r d'ESO: "Com ens podem ajudar uns als altres?

Els alumnes de 1r. d'ESO estem acabant el nostre projecte: "Com ens podem ajudar uns als altres?" Amb aquest projecte els alumnes hem intentat crear una "organització" encarregada de pensar en les necessitats i crear com "miniprojectes" solidaris i ens hem organitzat en cinc grups: un grup va buscar informació sobre els passos que s'han de fer per formar una ONG, com s'organitza, quins recursos necessita, etc.; un altre grup, va crear un logotip que ens identifiqués i ens vam inspirar en "El petit príncep" i, posteriorment, entre tots vam proposar diferents eslògans i tot votant vam escollir aquest: "L'únic impossible és allò que no intentes". Un altre grup treballa com ajudar la gent gran, i després de fer una entrevista al director de la residència "El parc" perquè ens expliqués com funciona, ara, estem preparant activitats per poder fer amb els avis i àvies. Un altre grup ajuda els nens i nenes de primària, tot coordinant-se amb els tutors i tutores per tal de donar un cop de mà als alumnes que tenen dificultats a l'hora de llegir, d'organitzar-se, etc. I, per últim, hi ha el grup que ajuda els animals que ha contactat amb la Protectora de Caldes per tal que ens expliquin el seu funcionament.
Perquè tothom tingui una idea del que portem fet i del que volem fer, estem fent una presentació amb Power Point a tots els nens i nenes del centre, des d'Infantil a 4t. d'ESO. Aquí teniu una petita mostra de les nostres exposicions... Ens està agradant molt perquè estem aprenent com podem ajudar i millorar les relacions entre nosaltres.

13-04-2018 · TALLER DE CIRC 1r. d'ESO

Dimecres, 11, els alumnes de 1r. d'ESO vam anar a Ca l'Estruch a fer un taller de circ. Els monitors són persones que es dediquen a aquest món i ens van ensenyar a fer alguns exercicis com xanques, diversos tipus de malabars, trapezi, etc. Va ser molt divertit. Ens van dividir en grups i, d'aquesta manera, vam acabar fent totes les activitats... Ens va encantar, ens agradaria repetir-lo el proper curs!

15-03-2018 · El Cómic

Este trimestre los alumnos de 1º han trabajado el Cómic en la asignatura de Lengua Castellana: la combinación de imágenes y texto dialogado; los globos o bocadillos, el delta o rabillo y los cartuchos; recursos expresivos y visuales (onomatopeyas, letras especiales, metáforas visuales, figuras cinéticas).
También se ha hablado de cuáles son los pasos que deben seguirse para su creación.
Por parejas o individualmente, se ha puesto en práctica lo aprendido haciendo un cómic. Aquí tenéis una muestra de los que se han realizado.

( 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 )