Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


24-01-2019 · Fem pintures rupestres. 1r d'ESO

Avui 24 de gener els alumnes de 1r d'ESO vam anar al museu d'història de Sabadell per conèixer els aspectes claus de la vida a la prehistòria. Hem refrescat conceptes treballats a classe, com la forma de vida, l'evolució, les eines que empraven... i gràcies a les diapositives, hem pogut veure un munt de pintures rupestres i gravats que després de tants anys encara formen part del nostre patrimoni històric. Aquestes importants fonts ens permeten endinsar-nos en aquella època i saber com vivien els nostres avantpassats.
La part més divertida de la visita ha vingut després, quan ens hem posat a la pell dels humans de la prehistòria, hem fet pintures rupestres amb pigmentsnaturals. Una gran experiència d'història experimental que ens ha fet conèixer encara una mica més, els nostres avantpassats

03-12-2018 · Ciaxa Fòrum: Velàzquez i el segle d'Or

El passat divendres 30 de novembre els alumnes de 1r d'ESO vam anar al Caixa Fòrum de Barcelona per veure l'obra de Velázquez al costat d'altres genis del seu temps com Tiziano, Rubens, Giordano, Ribera, Van Dyck, Zurbaran i Murillo entre d'altres. Una oportunitat d'or per veure d'aprop a aquest geni de les arts espanyoles i els seus contemporanis.
Vam aprofitar la sortida per fer una mica de ruta turística per plaça Espanya, Passeig Maria Cristina i les Fonts màgiques de Montjuïc.

21-06-2018 · PROJECTE 1r. d'ESO: Visita a una residència

Per acabar el projecte que hem fet a 1r. d'ESO (Com ens podem ajudar uns als altres), el grup format per l'Eder, l'Arnau, el Demian, el Jordi, l'Àlex Gómez, l'Andrés, la Júlia i la María Méndez que van escollir ajudar la gent gran van decidir, aprofitant que una mare d'un alumne treballa a una residència, de demanar si els podien atendre per fer una entrevista al director perquè els expliqués bàsicament el funcionament i, ara, abans que acabi el curs, han anat a la residència "El parc" de la nostra ciutat per compartir una estona amb els avis i àvies que hi ha.
Aquest matí hi hem anat i, un cop superada la vergonya amb les presentacions i amb l'ajuda de les infermeres, hem parlat amb els avis i amb preguntes que portàvem preparades els hem conegut, ha estat molt fàcil perquè la majoria han estat molt atents amb nosaltres i ens han facilitat molt les coses, a continuació, els qui han volgut pintar els dibuixos que els hem portat ho han fet, altres han escollit fer sopes de lletres o mots encreuats i, amb altres hem jugat al parxís o al dòmino i ens hem quedat bocabadats perquè ens han guanyat moltes partides demostrant que estan en molt bona forma.
Ha estat una experiència molt gratificant i hem marxat contents, però sobretot satisfets perquè hem vist que amb l'estoneta que hem estat ens han correspost i ens han valorat l'esforç, fins i tot ens han regalat un parell de dibuixos pintats per ells i ens han preguntat quan tornarem... Ens hem adonat que la gent gran és molt, molt agraïda i ens hem acomiadat dient que ens agradaria tornar-hi...
I, per acabar, el grup que ha estat ajudant a nens i nenes de primària (María F, Jesica, Nerea, Carla, Noa i Nayra) han pensat en fer una gimcana per a tots ells com a cloenda de final de curs. Han estat preparant una sèrie de proves aquests tres dies i tots els alumnes des de Cicle Inicial fins a Cicle Superior han hagut de fer-les. A les fotos veureu que s'ho han passat molt bé...

( )