Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Activitats


21-11-2017 · GIMCANA DE LES NEURONES

Els alumnes de 1r d'ESO hem fet la Gimcana de les neurones. Una activitat per donar a conèixer i sensibilitzar vers les malalties neurològiques que generen algun tipus de discapacitat com poden ser parkinson, fibromialgia o l'ictus.Hem pogut conèixer i entendre què implica patir una malaltia neurològica o, el que és el mateix, què implica tenir alguna dificultat per realitzar qualsevol activitat de la vida diària a través d'una gimcana.
L'activitat ha estat conduïda pels professionals, usuaris i voluntaris de la Fundació Privada AVAN. Hem realitzat quatre proves:
-Les mans que parlen: cada alumne té un full amb el “missatge secret” escrit amb dibuixos que representen l’alfabet manual i les correspondències amb el nostre abecedari. El repte ha estat descobrir què diu la frase fent servir com a guia l’abecedari.
-Un entrepà molt especial: els alumnes s'han situat al voltant d'una taula amb tots els estris per poder preparar un entrepà de crema de cacau: pa de motlle, crema de cacau, espàtula per estendre. L’únic requisit és que ho han fet amb una sola mà.
-Posa’t guapo: a sobre d’una taula els alumnes s'han trobat amb una pila de roba en desordre i amb els ulls embenats s’han vestit.
Carrera d’obstacles: els alumnes han recorregut un petit circuit per l’aula o el pati, primer caminant i després en cadira de rodes

07-11-2017 · ANDY WARHOL

Avui, els alumnes de 1r d'ESO hem tingut la gran sort de visitar les principals obres originals d'un dels pintors més importants del segle passat. Obres que fins a la data només es podien veure en museus de Nova York, les hem pogut gaudir a casa nostra. Creador d’obres que van entrar a formar part de la història oficial de l’art, Andy Warhol es va convertir en un dels pintors més populars.
Una exposició sobre el desenvolupament creatiu d’Andy Warhol, des dels seus inicis com a dissenyador gràfic a Nova York fins que va morir, convertit ja en un mite universal de l’art pop. Us deixem un recull de fotos de les seves obres perquè gaudiu tant com ho hem fet nosaltres, però millor comproveu-ho vosaltres mateixos, fins el dia 31 de desembre

25-04-2017 · Sortida museu Picasso.

Avui els alumnes de 1r d'ESO hem anat a Barcelona per conèixer una mica més la vida, els estils i les obres d'un grandíssim pintor. Estem parlant de Pablo Ruiz Picasso. La primera parada obligada ha estat al museu Picasso on hem pogut conèixer les diferents etapes pictòriques per les que va passar, quedant-nos sorpresos per la seva gran qualitat quan era un nen. També ha resultat interessant veure, com els fets que li van succeir a la seva vida i els fets polítics i socials que li va tocar viure, van marcar la seva pintura. No podem acabar aquest breu resum de l'estada al museu sense esmentar "Las Meninas" de Picasso a l'estil cubista, realment espectacular. La nostra ruta ha continuat per la catedral de Barcelona, el fris del col•legi d 'arquitectes dissenyat per Picasso, dinar al maremagnum, estàtua de Colon, plaça Sant Jaume... cansa només de llegir-ho oi? Ni rastre de cansament, ens ho hem passat massa bé com per pensar en les cames.

( )