Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Fa més de 50 anys que formem part de la comunitat educativa de Sabadell jugant un paper important en el desenvolupament de les llengües, de l’esport i de la integració cultural.
El tret característic del Centre ha estat sempre el treball en petits grups, la importància de la llengua catalana i de les llengües estrangeres, l’atenció a la diversitat, el reforç pràctic, la importància de l’expressió corporal (esport), dels llenguatges (coral de música, tallers de teatre, sortides culturals…) i de la gran vinculació amb l’entorn natural (sortides, excursions, colònies escolars, viatge de fi de curs…).

Què diuen els nostres exalumnes?

El Servator ha estat la meva segona casa. Sempre hi havia un somriure en tot moment i un clima i ambient immillorables. (Judith Galán. Estudiant de Medicina)

En el Servator et tracten com a una persona individual i especial, no com a un número. Tots els que formen el Servator són una part de mi. (Marta Gimeno. Graduada en Psicologia.)

Al Servator vaig trobar el recolzament, els ànims i l’empenta per tirar endavant, malgrat les meves dificultats. (Èric Collado. Títol de batxillerat humanístic. )

Història