Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

Els primers passos es van fer cap als anys 60, on un grup de nens i nenes compartien cançonetes i jocs a la sala acompanyats pel so del piano de la Srta. Montserrat i els dinars i berenars boníssims que ens feia la Sra. Pepita (la tieta de tots/es) al carrer Pau Rigalt.
Vam créixer i l’espai se’ns va fer petit i tots plegats (amb piano inclòs) ens vam traslladar al carrer Ribot i Serra, 222, on es troba ara el col·legi, però l’edifici era més petit (anys 70).
El tret característic del Centre era el treball en petits grups, la importància que es donava a la llengua catalana (a la resta d’escoles tot es feia en castellà), el reforç pràctic que s’aplicava a totes les assignatures i la importància de l’expressió corporal (esport), dels llenguatges (coral de música, tallers de teatre, sortides culturals…) i de la gran vinculació amb l’entorn natural (sortides naturals, excursions a Granera, colònies escolars, viatge de fi de curs…)
Centre Educatiu Concertat per la Generalitat de Catalunya. L’any 1996, s’amplia l’oferta educativa amb l’ESO i l’espai amb l’edifici del carrer Canonge Joncar. Al 2007 va obrir les seves portes per als més petits la nostra Llar d’infants Tu-tut.
La nostra trajectòria continua gràcies a tots i a totes els qui escolliu aquest centre i ens ajudeu a escriure noves pàgines de la nostra història.

Història