Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

22-05-2019 · LLIURAMENT DE PREMIS "FICCIONS


Ahir, dos alumnes de 4t. d'ESO: Dani Rivera i Iván Romero van anar al CaixaForum (Barcelona) a recollir el premi per haver quedat finalistes a l'onzena edició del concurs on-line "Ficcions".
Aquest concurs consisteix en escollir un fragment de cinc obres proposades i escriure tres capítols, de manera individual o en grup. El Dani va escollir Les paraules ferides de Jordi Sierra i Fabra i l'Iván, La felicitat d'un pollastre a l'ast de Marta Soldado.
Va ser un acte molt emotiu perquè veure tants nois i noies allà et feia adonar que molta gent jove gaudeix llegint i escrivint.
Aquest concurs té molt èxit perquè a cada edició hi participen més escoles de tot el territori, fins i tot, de les Illes, de València... més de 3000 participants. La Marta Vivet, una de les guionistes de la sèrie de TVE Les de l'hoquei, va ser l'encarregada de lliurar els diplomes al Dani i a l'Iván.
Va ser un acte emotiu i una gran experiència. Si voleu llegir les seves històries, entreu a www.ficcions.cat i clicant a DaniRra03 i a ivaanxx podreu gaudir una estona llegint...