Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

06-03-2018 · Participació al XIV Certamen de Lectura en Veu Alta:


Avui, hem participat al quart de final del Certamen de Lectura en Veu Alta. A partir de les 10.00h, al Casal Pere Quart de la nostra ciutat hi han participat 15 centres de Sabadell, Sant Quirze, Castellar, Sentmenat, etc.
La primera en llegir ha estat l'Ariadna, ella ha participat en la categoria dels Grumets Vermells (Cicle Mitjà) i ha estat la primera en llegir la primera pàgina de "Per un plat de macarrons" de Mercè Canela; després, en la categoria dels Grumerts Verds (Cicle Superior), ha llegit la Noa, ella ha llegit la tercera pàgina de "La tribu dels Zippoli" de David Nel·lo; a continuació, ha tingut lloc la categoria dels Timoners, categoria en la qual llegeixen nois que porten menys de dos anys al nostre país, el Jhostin ha estat el primer en llegir la primera pàgina d'una adaptació de "Dràcula" de Bram Stoker. En la categoria de Corsaris (1r. cicle ESO), la Jordina ha estat la segona en llegir un fragment d'"Adam i Thomas" d'Aharon Appelfeld i, per acabar, en la categoria de Tropa de Corsaris (2n. cicle ESO), el grup format per l'Iván, el Dani i la Marta V han estat els tercers en llegir un fragment de "Xaval gras es menja el món" de K. L. Going.
Tots, tots ho han fet veritablement bé i ens sentim satisfets perquè han fet una molt bona feina. En aquesta edició d'enguany es faran set semifinals i hi participaran més de 900 centres, dades que ens poden ajudar a entendre el nivell d'aquesta edició. I, volem donar la nostra més sincera enhorabona a tots ells i felicitar a Jhostin per haver passat a semifinals. Un plaer gaudir de la lectura en veu alta, un plaer haver-los escoltat a tots plegats! Moltes gràcies!

web del certamen