Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

12-01-2018 · TALLER “AIXÒ ÉS RITME”


Els alumnes de 3r d’ESO han assistit a un taller a Ca l’Estruch anomenat Això és ritme! on dos coreògrafs professionals han proposat als estudiants un taller de dansa contemporània, a partir del visionat del fragment d’una pel·lícula escollida pels propis coreògrafs i relacionada amb la dansa i el moviment. La companyia que ha realitzat el taller és Los Moñekos.
Primer els professionals han fet moure’s els alumnes per tot l’espai per tal que prenguessin consciència del seu propi cos. Havien de caminar de pressa, de manera lenta, endavant, enrere… tot seguint les indicacions dels coreògrafs.
Després han dividit la classe en dos grups i cada grup havia de recordar quin alumne era perseguit i per a qui, i quin alumne s’allunyava…
Finalment, per parelles, els alumnes havien de pensar una coreografia que consistia en “ballar una baralla” i després l’han escenificat.
En totes les activitats dutes a terme, els coreògrafs insistien molt en la importància d’evitar “l’efecte remolí”, és a dir, que tothom es mogués en la mateixa direcció i donant sempre les mateixes voltes.
Ha estat un taller molt entretingut!!!