Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

12-05-2017 · PARTICIPACIÓ EN EL XIII CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA:


El passat dilluns 8 de maig, l'Ahinoa Ramírez, la Paula Pardo i la Laia Gibert  (de 3r. ESO) van participar a una de les semifinals que va tenir lloc al CaixaFòrum de Barcelona. La Marta Vivo (3r. ESO) i l'Iván Romero  (2n. ESO) ens hi van acompanyar.
Aquest curs hi participen més de 900 escoles de tot Catalunya. El passat 9 de març van classificar-se en els quarts de final que van tenir lloc a la nostra ciutat i aquest dilluns tocava llegir amb altres centres del Vallès Occidental i de Catalunya central, centres de Sabadell, Terrassa, Sant Cugat del Vallès, Manresa, Vic, Igualada, Berga, Calaf... 
La lectura que els va tocar llegir va ser la penúltima i era un fragment de la novel·la Un fill  d'Alejandro Palomas. El nivell va ser més alt que mai, el nivell lector demostrat per tots els participants va ser espectacular, des de la categoria dels més petits (Cicle mitjà) fins als més grans (ESO). No vam passar, però les nostres lectores ho van fer molt bé, malgrat els nervis... Va ser un plaer veure i compartir amb elles aquesta experiència tan enriquidora com és llegir en veu alta. Felicitats noies!