Col·legi Servator

Col·legi concertat amb la Generalitat de Catalunya

l'Escola
Serveis
Activitats
Gabinet Psicopedagògic
Acció Solidària
l'Esborrador
Galeria
Contacte
Escola de lleure
Esports escolars
moodle

C. Ribot i Serra, 222
Sabadell
93 724 05 00

info@servator.cat

09-02-2015 · animals del món i els seus hàbitats


Aquests dies, els Saltamartins ens estem endinsant i engrescant en un nou projecte: els animals del món i els seus hàbitats!
Estem molt il•lusionats d’emprendre aquesta nova aventura ja que viatjarem per molts indrets del món per conèixer les característiques físiques i costums de molts animals. Viatjarem des de les zones més fredes a les més caloroses, passant també pel món aquàtic. Així doncs, aprofitant que som a l’hivern, hem decidit començar pels animals del fred . I és clar, hem hagut d’anar a la part més freda de la terra, a l’Àrtic, a conèixer a l’ós polar, a les morses, a les foques, la guineu àrtica... i a l’Antàrtida, a conèixer als simpàtics pingüins. Quin fred que fa!!
De tots n’havíem sentit parlar, però gràcies a l’ajuda dels nostres pares i mares que ens han proporcionat molt material com ara documentals, contes, informació de la wikipèdia d’Internet, estem descobrint moltes coses noves i molt entranyables d’aquests animals. És increïble la de coses curioses que hem après de tots ells. Sabíeu que el pingüí és un ocell però que no vola? O que ha de fer unes llargues caminades per posar els ous lluny del mar? O que els pares els coven fins que les mares tornen al mar per agafar l’aliment? O que el pollets de pingüins van a la guarderia fins que no estan a punt per tornar al mar?... I l’ós polar, que és un gran bussejador i nedador capaç de nedar molts quilòmetres quan necessita menjar? En fi, i un munt de coses més que no acabaríem de redactar.
Ara ens anirem a l’Àfrica per conèixer als divertits micos i divertides mones. Estem impacients per començar!!
Segur que continuarem gaudint molt d’aquest projecte perquè tot el que té relació amb els animals, ens agrada molt. Ja us explicarem!!